Hol lehet Louis Vuitton mintás táskát venni elérhető áron?
Eladó vadonat új Louis Vuitton táska!!!
Barna alapon világos barna LV monogrammal.
Ár: 20.000 Ft
Egyéb kellékek: Porvédő zsák, LV kártya, minden tartozék lefóliázva!
Érdeklődni: 06-30-357-0468
Szia!
A legolcsóbb Vuitton táska 150-160 ezer forinttól kezdődik(ami nagyobb méretű,és nem clutch,bár estélyi táskák között is vannak 120 ezer ft-osak).Az egyik LV táskám(Neverfull Mongogram canvas MM méretben) volt 150 ezer,és ennél sokkal drágább táskám is van.Igen,idegesítő,amikor tizenéves koraérett "tinik" hamisítványokkal mászkálnak.A legtöbb dolgom márkás:Gucci pénztárca,LV határidőnapló,sál,Bandeau,cipő,és egy lapon sem lehet említeni ezt a minőséget egy replika dologgal.A Gucci pénztácám báránybőrőből van,lila színű,és még az is azt mondta,hogy milyen gyönyörű,aki egyébként nem rajong a liláért.Ez a minőség.
sziasztok!
hát nézd sztem a kérdés nem az v h kinek mennyi és mielyen drága táskája van.örülj neki ha +teheted hogy 150ezrekért vegyél magadnak táskát stb.de képzeld nem mindenki áll úgy anyagilag.;)Amúgy meg ez h ki vagy akadva azon h másnak kamuja van...Nemtom de aki ismer téged az nyilván tudja h megteheted és neked eredeti van és ennyi.egyébként rengeteg 60 ezer körüli replika van amire már szinte +sem mondja az ember h nem eredeti.nekem sincs eredetim viszont replikám annál több.És nem azért h mások bármi mást higyjenek rólam.
Csatlakozok az előttem szólóhoz.
És ez az oldal szerintem azért van .hogy a kérdéseire válaszoljatok ne arra ,hogy fikázzátok hogy hamisat akar.
Nekem sincsen pénzem 100 ezer forintos táskára.
És azok vesznek ilyet akik nem engedhetik meg de maga a táska tetszik nekik.Örülj h megengedheted magadnak...a tied eredeti mi is nagyon örülünk neki..de attól nem kéne lenézni a csórókat akik nem vesznek több százezres táskát.
Szia Utolsó és azelőtti!:)
Épp ez a lényeg,hogy én ezért nem nézek le senkit.Nekem mindegy,hogy ki mennyit keres,bármily hihetetlen,de inkább az egyszerű,és normális embereket szeretem.Hidd el,hogy a vagyonosabb réteg tagjai szinte kivétel nélkül lenézik a másikat,ha az valamivel is kevesebbet keres náluk.Na én épp ezért járok az orvosira,mert nem akartam az a "tipikus,elkényelmesedett,jómódú kis liba lenni".Manapság már némelyik tini olyan "magabiztosan" flangál a hamis LV táskájával,és érted,még akkor is azt mondja,hogy eredeti,ha lerí róla az,hogy hamisítvány..Egy eredeti LV-t is tudni kell "normálisan" viselni.Erről ennyit.És én elsősorban befektetésnek tekintem egy LV táska megvételét,hiszen évekkel később ,használtan is egy vagyont érnek.
Szép estét!
Üdv.B
Szerintem Magyarországon már szinte értéktelenné válik az LV mert tele van a gagyi ázsiás LV-el... szerintem ezért is van az hogy az eredetidet is gagyinak nézik sajnos velem is előfordult már h megszólták az EREDETI LV-met.
Külföldön egyébként nem olyan vészes az ára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!