Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet Louis Vuitton...

Hol lehet Louis Vuitton mintás táskát venni elérhető áron?

Figyelt kérdés
2009. febr. 11. 23:12
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
0%

Eladó vadonat új Louis Vuitton táska!!!

Barna alapon világos barna LV monogrammal.

Ár: 20.000 Ft

Egyéb kellékek: Porvédő zsák, LV kártya, minden tartozék lefóliázva!

Érdeklődni: 06-30-357-0468

2010. ápr. 22. 17:02
 12/26 anonim ***** válasza:
35%

Szia!

A legolcsóbb Vuitton táska 150-160 ezer forinttól kezdődik(ami nagyobb méretű,és nem clutch,bár estélyi táskák között is vannak 120 ezer ft-osak).Az egyik LV táskám(Neverfull Mongogram canvas MM méretben) volt 150 ezer,és ennél sokkal drágább táskám is van.Igen,idegesítő,amikor tizenéves koraérett "tinik" hamisítványokkal mászkálnak.A legtöbb dolgom márkás:Gucci pénztárca,LV határidőnapló,sál,Bandeau,cipő,és egy lapon sem lehet említeni ezt a minőséget egy replika dologgal.A Gucci pénztácám báránybőrőből van,lila színű,és még az is azt mondta,hogy milyen gyönyörű,aki egyébként nem rajong a liláért.Ez a minőség.

2010. jún. 15. 09:19
 13/26 Törpilla07 válasza:
76%

sziasztok!

hát nézd sztem a kérdés nem az v h kinek mennyi és mielyen drága táskája van.örülj neki ha +teheted hogy 150ezrekért vegyél magadnak táskát stb.de képzeld nem mindenki áll úgy anyagilag.;)Amúgy meg ez h ki vagy akadva azon h másnak kamuja van...Nemtom de aki ismer téged az nyilván tudja h megteheted és neked eredeti van és ennyi.egyébként rengeteg 60 ezer körüli replika van amire már szinte +sem mondja az ember h nem eredeti.nekem sincs eredetim viszont replikám annál több.És nem azért h mások bármi mást higyjenek rólam.

2010. júl. 23. 11:45
 14/26 anonim válasza:
100%

Csatlakozok az előttem szólóhoz.

És ez az oldal szerintem azért van .hogy a kérdéseire válaszoljatok ne arra ,hogy fikázzátok hogy hamisat akar.

Nekem sincsen pénzem 100 ezer forintos táskára.

És azok vesznek ilyet akik nem engedhetik meg de maga a táska tetszik nekik.Örülj h megengedheted magadnak...a tied eredeti mi is nagyon örülünk neki..de attól nem kéne lenézni a csórókat akik nem vesznek több százezres táskát.

2010. aug. 2. 20:49
 15/26 anonim ***** válasza:

Szia Utolsó és azelőtti!:)

Épp ez a lényeg,hogy én ezért nem nézek le senkit.Nekem mindegy,hogy ki mennyit keres,bármily hihetetlen,de inkább az egyszerű,és normális embereket szeretem.Hidd el,hogy a vagyonosabb réteg tagjai szinte kivétel nélkül lenézik a másikat,ha az valamivel is kevesebbet keres náluk.Na én épp ezért járok az orvosira,mert nem akartam az a "tipikus,elkényelmesedett,jómódú kis liba lenni".Manapság már némelyik tini olyan "magabiztosan" flangál a hamis LV táskájával,és érted,még akkor is azt mondja,hogy eredeti,ha lerí róla az,hogy hamisítvány..Egy eredeti LV-t is tudni kell "normálisan" viselni.Erről ennyit.És én elsősorban befektetésnek tekintem egy LV táska megvételét,hiszen évekkel később ,használtan is egy vagyont érnek.

Szép estét!

Üdv.B

2010. aug. 2. 21:06
 16/26 anonim ***** válasza:
Még a LV replika is 30 ezernél kezdődik, és ha már eredetire nem futja, vegyél replikát. Ne kínai boltos gagyisztikát mert arról ordít hogy olcsó hamisítvány, és szerintem röhejesen fest.:)
2010. szept. 6. 18:45
 17/26 anonim válasza:

Szerintem Magyarországon már szinte értéktelenné válik az LV mert tele van a gagyi ázsiás LV-el... szerintem ezért is van az hogy az eredetidet is gagyinak nézik sajnos velem is előfordult már h megszólták az EREDETI LV-met.

Külföldön egyébként nem olyan vészes az ára

2010. nov. 6. 14:33
 18/26 anonim válasza:
jah és a szegecseket kell nézni!!!
2010. nov. 6. 14:34
 19/26 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem akinek nem futja rá, az ne akarjon LV táskát.. Akkor vegyen hasonló formájút, de ne LV feliratosat.. Ha nekem nem futja egy ferrarira, nem teszek ferrari emblémát a Wolsvagenemre..
2010. nov. 7. 11:46
 20/26 anonim válasza:
Gagyi/replika ügyben nem tudok segíteni, de autentikus, dizájner táskákat és egyéb kiegészítőket az [link] oldalon találsz. Ezek nem olcsó, de megfizethetó, használt darabok.
2010. dec. 12. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!