Milyen hajat ajánlanál bálba?
[link] Ehhez hasonló.. bár nem ilyen masnis ruhám lesz. A hajam derekam közepéig ér. Nem tudom milyen hajat csináljak. Olyat szeretnék amit magam is megtudok csinálni, persze úgy h nem hajaslaci vagyok:)
19 éves vagyok :)
Köszönöm a segítséget.
Hát ha a leengedett haj is jó akkor megmondom hogy csináld..mivel neked hosszú hajad van ezért te könnyen meg tudod csinálni.. nah szval..
válassz el mindkét oldalt a fülednél egy tincset..és a fejed tetején is hagyd meg a hajat mert abból púp lesz..és amit hátul meghagytál azt jól fésüld ki..és ha gondolod be is göndörítheted..és a két oldalsó tincset amit elválasztottál azt hátul összegumizod..amit pedig a fejed tetején hagytál meg azt kicsit tupírozod és hátratűzöd..olyan púposan.. nem tudok nagyon magyaráznii de megpróbáltam remélem érthető voltam.. ha nem akkor kérdezz.
ezt nézd meg a harmadik kép:
[link] 20100611-11292770
én ezt egy bálon láttam..és úgy is megtod csinálni hogy nem teszel púpot hanem ha a frufrud is hosszú akkor pár szálat otthagysz elől és azt is begöndöríted..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!