Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen hajat ajánlanál bálba?

Milyen hajat ajánlanál bálba?

Figyelt kérdés

[link] Ehhez hasonló.. bár nem ilyen masnis ruhám lesz. A hajam derekam közepéig ér. Nem tudom milyen hajat csináljak. Olyat szeretnék amit magam is megtudok csinálni, persze úgy h nem hajaslaci vagyok:)

19 éves vagyok :)

Köszönöm a segítséget.

2011. febr. 13. 21:48
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát ha a leengedett haj is jó akkor megmondom hogy csináld..mivel neked hosszú hajad van ezért te könnyen meg tudod csinálni.. nah szval..

válassz el mindkét oldalt a fülednél egy tincset..és a fejed tetején is hagyd meg a hajat mert abból púp lesz..és amit hátul meghagytál azt jól fésüld ki..és ha gondolod be is göndörítheted..és a két oldalsó tincset amit elválasztottál azt hátul összegumizod..amit pedig a fejed tetején hagytál meg azt kicsit tupírozod és hátratűzöd..olyan púposan.. nem tudok nagyon magyaráznii de megpróbáltam remélem érthető voltam.. ha nem akkor kérdezz.

2011. febr. 13. 22:03
 2/7 anonim ***** válasza:
előző vok..ez nem annyira bálii..de ha jól megcsinálod akkor az is tud lenni..
2011. febr. 13. 22:07
 3/7 anonim ***** válasza:

ezt nézd meg a harmadik kép:

[link] 20100611-11292770

én ezt egy bálon láttam..és úgy is megtod csinálni hogy nem teszel púpot hanem ha a frufrud is hosszú akkor pár szálat otthagysz elől és azt is begöndöríted..

2011. febr. 13. 22:12
 4/7 anonim ***** válasza:
2011. febr. 13. 22:13
 5/7 anonim ***** válasza:
első rossz link..;)
2011. febr. 13. 22:13
 6/7 A kérdező kommentje:
Ezek nagyon jok! Köszönöm :)
2011. febr. 14. 13:43
 7/7 anonim ***** válasza:
hát szivesen..<3
2011. febr. 16. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!