Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ezt hogy működik? (ktr)

Ezt hogy működik? (ktr)

Figyelt kérdés
[link] vannak New Era-s sapkák amiken mondjuk egy magyar előadó logója van,vagy pl ez a Budapestes.Ez hogy működik? A New Era Magyarországtól rendelik,és ők varrják rá,vagy sima new era sapkákat vesznek,és ők varratják rá vmi kisebb varrodában a logókat? ugye amerikai cég stb..általában limitált darabszámúak.
2011. febr. 13. 16:53
 1/2 anonim válasza:
Üdv. Valahogy úgy mehet a dolog, hogy a cég ír egy kérvényt, hogy gyártsanak a New Era-sok egy sapit, a fővárosunk nevével... Ezt elfogadják :D amint láttam 1 ilyen van kb.. Csak Budapestes, és ha jobban bejön az üzlet, akkor tömegszámra is készülnek ilyen sapkák, de mivel max MO-n veszik meg ezt a sapit, mert külföldön azt se tudják mi az a Budapest, ezért szerintem, nem is lesz nagy sikere! Ezekre általába New York, Atlanta van irva, nagyobb fogyasztók részére, szerintem valahogy igy müködhet a dolog, nem akarok okoskodni, ha valaki leáll oltogatni ő baja, csak egy tipp volt... :)
2011. febr. 17. 21:02
 2/2 A kérdező kommentje:
aha értem:D köszi a választ,Brékesség!
2011. febr. 18. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!