Egy ilyen converse cipő mennyire időtálló?
mert én a kínai cipőket viszonylag hamar kijárom..és nem akarok olyan cipőt megvenni 20.000 Ft-ért, ami 2 hónapig bírja...
Én ilyen vékonytalpút nem vennék...nem tűnik időtállónak. Nekem sima Converse-em van, ilyen, csak normál talpa van. Nekem lassan egy éves, persze, az oldalán feljött egy centi hosszan, de más baja nincs, hordom télen is, nagyon kényelmes, nem megy szét. Más vászoncipő 2 hónap alatt elkopik, ez nekem nagyon jól bírja.
De én ebben nem bíznék annyira, bár ez is Converse, szóval ki tudja...én a helyedben rendes talpút vennék.
Valtozo.
Sima vaszon converse cipoim evek ota birjak, mondjuk nem hordom oket folyamatosan, csak idonkent szedem elo, amikor epp olyan a hangulatom. De akkor is, mar van olyan, ami 6-7 eves. Es semmi baja.
A ferjemnek is tobb converse van, a legelso kb fel even at birta. O rengeteget vezet es a sok pedalozastol ugye eleg sokat volt a labfejen megtorve a cipo, ott elszakadt. A tobbinek semmi baja.
Bor conversem egyszer volt, novemberben vettem, eleg sokat hordtam, de februarra elkezdett felvalni a talpa. Pedig nem volt olcso, 5 evvel ezelott kozelitett a 30ezerhez.
Mondjuk nem jartam igy sem rosszul: a blokk megvolt, siman visszavittem es kaptam erte ket masikat pont mire tavasz lett.
köszönm a válaszokat :)
de én arra lennék kíváncsi, hogy akinek konkrétan ilyen van, annak mennyi ideig bírta :)
19:21-es vagyok, nekem ilyenem is van, és az is olyan, mint amikor megvettem, pedig már 2 éves lesz tavasszal, és egyszer teljesen eláztam benne, úgy, hogy csavarni lehetett volna belőle a vizet, szó szerint ki kellett öntenem belőle, de semmi baja.:)
Szerintem, aki vigyáz rá, annak tartós, aki meg nem, annak meg mindegy milyen drága, vagy márkás a cipője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!