FONTOS Mi az jelenlegi vagy a következő farmernadrág divat?
Szerintem még mindig a csőszárú/répa nadrágok/farmerok a divat...
szinte minden csajszin és srácon azt látok...:)
nagyon menő volt a színes farmer,de ma már nem sok emberen látok színeset(piros,rózsaszín,sárga stb.) csak feketét,kéket,fehéret
:):):)
és már annyira nem is menő az ilyen buggyos laza farmer...
még a pláza cica csajokon látok ilyen cica nacit...ami párduc mintásba menő most :D meg minden féle mintában :D
bár szerintem olyanok a jányok ezekben a nadrágban mint a csigák :D én nem szeretem őket :D meg túlságosan vékony és ha nincs meleg akkor hamar fel lehet benne fázni...:\
Hát ez kib/szott fontos.
Egyébként külföldön már a trapéznadrág van bejövőben, szóval lassan valószínűleg nálunk is megjelennek végre az első modellek.
Hát remélem nem jön vissza a divatba a trapéz, így csőgatyába sokkal jobban néznek ki a csajok:D
Persze csak akinek alakja is van hozzá.
1.!
"nagyon menő volt a színes farmer,de ma már nem sok emberen látok színeset(piros,rózsaszín,sárga stb.) csak feketét,kéket,fehéret "
ismerek jó pár embert akinek van, és egyelőre azért nem hordják/hordom mert elég vékony tavaszi/nyári nadrág. osztálytársamnak volt farmerbe, kb 5 mosás után undorító színe lett, ezért nem is próbálkozok vastagabbat venni.
ha jó idő lesz azt hiszem igen sok mindenkin lehet majd ismét látni.
amúgy miért érdekel a divat, azt hord ami hozzád illik, az alakodhoz. de a trapéz lesz, bár Magyarország eléggé elmaradott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!