Szerintetek ilyen időben lehet már tornacsukát hordani?
Vagy még korai lenne?
Már nagyon konzerv hiányom van.. ha tehetném télen-nyáron aa lennék XD
Amúgy szerintetek ilyen időben már felvehetem?
nem fogok felfázni? mert az nem igazán lenne jó, mert most műtöttek vakbéllel. =/
sajna én is felvettem,fel is fáztam..:(
l/17
hát nem tudom. attól hogy a levegő meleg a talaj még hideg... én is tuti felfáznék így nem kockáztatok. meg reggel megyek este jövök amikor még hüss van. vedd fel egy nap ésmeglátod h fázik-e a lábad vagy nem.
L*-*
Drága jó nagypapám mondta, hogy addig ne ülj le a földre, amíg a hónapban van "r" betű. JanuáR, febRuáR, máRcius stb...
Én ezt tartom az öltözködésre is. Addig nagyon odafigyelek, hiába van meleg, a talaj attól még hideg. Azért mert most 13-14 fok van, a talaj nem melegszik fel 1 nap alatt. Amúgy meg csak ott van meleg, ahol süt a Nap, árnyékban nagyon is lehet fázni.
én is ugyanazon a véleményen vagyok még mindig mint az előző hozzászóló. a talaj akkor sem melegszik fel!! :@ :D
L*-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!