Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ilyen időben...

Szerintetek ilyen időben lehet már tornacsukát hordani?

Figyelt kérdés

Vagy még korai lenne?

Már nagyon konzerv hiányom van.. ha tehetném télen-nyáron aa lennék XD

Amúgy szerintetek ilyen időben már felvehetem?

nem fogok felfázni? mert az nem igazán lenne jó, mert most műtöttek vakbéllel. =/

2011. febr. 7. 20:07
 1/9 A kérdező kommentje:
abban*
2011. febr. 7. 20:13
 2/9 anonim ***** válasza:
én télen is azt hordtam, szerencsére nem vagyok fázós.
2011. febr. 7. 20:13
 3/9 anonim ***** válasza:
amilyen idő volt ma , simán felveheted. ( rajtam ma az volt ). 17 / L
2011. febr. 7. 20:14
 4/9 anonim ***** válasza:

sajna én is felvettem,fel is fáztam..:(

l/17

2011. febr. 7. 20:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen, én is felvettem.
2011. febr. 7. 21:12
 6/9 anonim ***** válasza:

hát nem tudom. attól hogy a levegő meleg a talaj még hideg... én is tuti felfáznék így nem kockáztatok. meg reggel megyek este jövök amikor még hüss van. vedd fel egy nap ésmeglátod h fázik-e a lábad vagy nem.

L*-*

2011. febr. 7. 21:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Mivel a levegőt a talaj melegíti, ezért ha a levegő "meleg" akkor a talaj is. Az más kérdés, hogy aki konzervet hord az egy szánalmas életforma, és ha mindezt 16 felett teszi akkor megérdemelné, hogy felfázzon és mondjuk terméketlenné váljon, az ilyen ne is szaporodjon, ha nem muszáj.
2011. febr. 8. 08:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Drága jó nagypapám mondta, hogy addig ne ülj le a földre, amíg a hónapban van "r" betű. JanuáR, febRuáR, máRcius stb...

Én ezt tartom az öltözködésre is. Addig nagyon odafigyelek, hiába van meleg, a talaj attól még hideg. Azért mert most 13-14 fok van, a talaj nem melegszik fel 1 nap alatt. Amúgy meg csak ott van meleg, ahol süt a Nap, árnyékban nagyon is lehet fázni.

2011. febr. 8. 09:32
 9/9 anonim ***** válasza:

én is ugyanazon a véleményen vagyok még mindig mint az előző hozzászóló. a talaj akkor sem melegszik fel!! :@ :D

L*-*

2011. febr. 8. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!