Mit vegyek fel? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Farsangi buliba fogok menni. Sajnos nem tudom hogy mit vegyek fel..egy biztos h leggins (bocs ha nem jól írtam :) ) lesz rajtam aminek az alján szegecsek vannak. Olyan ruhát szeretnék ami szép de mégse fázok benne. Linkelnétek képet is? Köszönöm :)2011. febr. 7. 17:53
1/3 anonim válasza:
attól függ hány éves vagy . Ha olyan igazi party hangulat szerintem simán pánt nélüli hosszított top. ha meg lightosabb akkor valami tunika ing féleség egy jó kis színes bizsu nyaklánc vagy hosszú franci stílusú
2/3 anonim válasza:
hát igen azt lefelejtettem hogy cipőnek valami jó kis magassarkú vagy ha nem birod vagy igy is magas vgay akkor pl szegecses balerina cipő vagy egy sima azis nagyon jól tud kinézni.
3/3 A kérdező kommentje:
16/L :) köszönöm
2011. febr. 7. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!