Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mikortól lehet nadrág helyett...

Mikortól lehet nadrág helyett szoknyát adni a lányomra?

Figyelt kérdés
A lányom most a nadrág alatt vastag harisnyába megy iskolába, de nagyon szeretne szoknyát felvenni helyette. Mikortól engedjem neki? Szerintetek hány foknál lehet szoknyába és harisnyába járni az iskolába?
2009. febr. 9. 11:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kellő vastagságú harisnya és szoknya esetén, egy jó meleg csizmával, ha nincs mínusz szerintem nyugodtan mehet szoknyába.
2009. febr. 9. 11:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is!! mert az osztalyba bizti meleg van szoval egy vastag harisnya szoknya es csizma...ha meg hidegebb is van kinnt hosszu kabatot adsz ra es nem fog megfazni!
2009. febr. 9. 15:54
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a véleményt. Iskolába tényleg meleg van, de könnyen megszokott betegedni.

Itthon harisnyába van, és ha megyünk ki akkor öltöztetem nadrágba.

2009. febr. 9. 20:35
 4/4 anonim válasza:
miért félti mindenki a kölkét mindentől???? én ugymond parlagon nőttem fel és a fiamat is úgy nevelem ő még néha megfázik de nekem soha semmi betegség persze szellemileg is oktatjuk rendesen + azért vigyázunk rá hogy ne fusson ki az útra stb 1 kis megfázás majd elmúlik ha féltjük őket gyenge immunrendszer.kétoldali tüdőgyuszi és egyéb szépségek kapják el őket idősebb korukban nem azt mondom hogy kint aludjon de az a szerencsétlen gyerek nehogymár megfőljön a ruhában biológus vagyok (jöhet a lepontozás)
2009. ápr. 10. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!