Melyik az a ruhadarab aminek a legjobban orulnel ha megkapnad ingyen?
Figyelt kérdés
linkeld be (barmi lehet cipo, taska, ruha, .....)2011. febr. 5. 14:48
11/21 anonim válasza:
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 14:57
ugyan ilyenem van, anynira nem nagy szam szerintem!:D
amugy en minden divatos, nöcis ruhanak nagyon orulnek*-*
12/21 anonim válasza:
höhh most egy balmain homme ujjatlan zipzáros hoodie, de amúgy bármi ami balmain:)
13/21 anonim válasza:
14/21 A kérdező kommentje:
huh ez a fuzo gyonnyoru:X
2011. febr. 7. 15:19
15/21 anonim válasza:
17/21 anonim válasza:
haha :)
Én is épp a "táska-fan" koromat élem, így én is egy szééép LV tatyit szeretnék :D
Egyébként kedves LV táskások. Az össwzes kép amit belinhkeltetek minden hamisítvány, mivel mintaeltolódás van, ahol kapcsolódik a fogantyú a táskához.
18/21 anonim válasza:
utaolsó: a hivatalos lv oldalról nem lehet linkelni, szóval az elsőt belinkeltem amit kobodott a google, nyilván nem egy hamisítváyra vágyom :P
19/21 anonim válasza:
Van az a melltartó teli drágakövekkel meg nemtudom mikkel,amit az Adriana Lima reklámozott tavaly vagy tavalyelőtt.Na arra vágyom.
16F
20/21 anonim válasza:
Persze nem magamnak,odaadnám a barátnőmnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!