Tetszenek ezek az iskolai egyenruhák? Járnátok ilyenben iskolába?
Az egyenruhákkal az a baj, hogy nagyon keveseknek előnyös. Ezen kívül egyáltalán nem mindenki szeretne ennyire mini szoknyát, sőt inkább hordana nadrágot, akinek meg egy kicsit nagyobb a melle (értsd nagyobb az átlagos As japán méretnél) az dagadtnak tűnik a blúzban.
Divatolás meg így is-úgyis van, mert nincs egyen mobil, meg egyen táska meg egyen füzet meg egyen uzsonna.
A különbségek előjönnek, és a pervezek is tudnak nyáladzani a miniszoknyás kislányokra. Kösz, de nem.
21/L
Biztos, hogy nem venném fel. Nincs az a pénz, amivel engem rá lehetne bírni.
16/l
Semmiféleképpen nem járnék ilyenben. :DDD Alkatom sincs hozzá :DD Elég nevetségesen festenék benne :D Meg... nem tudom, beletudnék őrülni, ha bele kéne olvadnom a tömegbe az egyenruhákkal.... nem járnék ilyenben akkor se, ha kötelezővé tennék... inkább rúgjanak ki, vagy mit tudom én, de nem bírnám elviselni.. :D
18L
Nem én sem bírnám, mindig tennék valamit, hogy különbözzek a többiektől, és gyűlölöm a fehér blúzt (vizsgákra se szívesen veszem fel, csak úgy magában),de végre lázadhatnék ha már eddig nem volt alkalmam rá:-)
26/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!