Acélbetétes bakancs rockernek?
Kinéztem magamnak egy 10 soros shelly's -t 22500-ér.
Igazából a pénzt sajnálom rá.("rocker öltönyben is rocker, aki meg nemaz azt a 24 soros bakancs se teszi azzá")
De kell a bakancs hogy érvényesülni tudjak és "leérjen" rólam hogy tényleg rocker vagyok azoknakis akik nemismernek.
Szerintetek?
Nekem van, de nem azért, hogy leríjon rólam, hogy metálos vagyok, hanem azért, mert egyrészt néhány öltözék mellé nagyon vagány, másrészt koncerten/fesztiválon elengedhetetlen, ha nem akarok meghalni.
Amúgy milyen kifejezés az, hogy "leérjen"? :D
Ha neked tetszik vedd meg. A shelly's-ről én még nem sok rosszat hallottam. 22/L
hát ha rocker vagy, akkor 20 év múlva is az leszel. 20 év múlva is be akarol menni az pogóba, és remélhetőleg akkor is olyan lesz a koncert hogy bakanacs nélkül halál.
A Shellys és a Martens a legjobb bakancsmárka, elég sokáig fogja bírni.
Én a martensre nem esküszöm...egy haverom 2 év alatt 2 martenst vágott tönkre, na meg a talpa is ritka ocsmány :D
De tényleg kíváncsi vagyok, miféle szólás az, hogy leérjen, légyszi :D Sosem hallottam még, hol használnak ilyet?:D
Na okés, azért ismerjük el, a bakancs jól néz ki. Különösen rockeren. Mindenki szeretne jól kinézni... egy rocker nyilván rockeresen.
Télen az egyik legjobb viselet, nyáron meg megvédi a lábad a koncerten. Ez végülis "érvényesülés".
Ha tetszik, szerintem vedd meg.
De előtte nézz körül vaterán meg teszveszen, mert lehet hogy találsz olcsóbban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!