Milyen kiegészítőket válasszak a báli ruhámhoz (fekete)?
Igazából a táskám is fekete, a cipőm is.. nem igazán tudok beruházni most újabb más színű cipőre. Hogy dobjam fel a ruhám?
Nyaklánc nem igazán jöhet szóba, mert nem olyan a ruha felsőrésze. Fülbevaló, karkötő jöhet szóba, esetleg körömlakk, stb.. Ilyesmik. A hajam ki lesz engedve, és be szeretném hullámosítani.
A fekete ruhán a mellrész alatt lesz egy vastagabb csík csipke.
Én szeretem a feketét, de talán tényleg kicsit túl sok belőle, hogy csináljam hogy ne nézzenek az emberek varjúnak?:D
Köszi előre is:) 18/L
Milyen színeket szeretsz még? Mert vehetnél ezüst színű lógós fülbevalót, vagy tehetnél egy csipkeszalagot a csuklódra, (meg is kötheted masnira), vagy egy köves karkötőt, van csipkemintás fülbevaló is. De a pirossal, vagy a lilával is szépen mutatna, esetleg királykékel. A harisnyád is lehet más színű, de a hajadba is tűzhetsz valamilyen díszt (pántot, tollas hajráfot, virágot, stb.)
vagy vegyél fel egy csillogós vékony sálat, vagy kendőt a válladra.
Küldj képet, így nehéz segíteni.
Sajnos jelenleg nincs fényképezőnk :( A telót meg nem akarja felismerni a gép szóval kép nem hiszem hogy lesz :/
Piroson én is erőteljesen gondolkoztam, de a lila sem rossz ötlet!:) Kifejezetten szeretem :)
Egyébként a ruhám szinte kiköpött úgy néz ki, mint ez, csak nem csipkés az ujja :)
A hajam kb ilyen színű: [link]
A szemem is ilyen színű, a szemöldököm viszonylag sötét, és nagyon fehér a bőröm.
Jó hozzá végülis, de én csak a hosszabbakat tudom elviselni az enyémhez meg kifejezetten a rövidebb lenne jobb. De abban meg úgy érzem magam mint aki megfullad :/
(Az is haladás, hogy ezen kívül már másféle ékszereket is hordok, régen semmilyet nem bírtam felvenni annyira zavartak :O :) szerencsére már nem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!