Mondanátok olyan kiegészítőket, melyek a fekete ruhákat nagyon feldobják? (pl: virágos kitűző, sál)
Figyelt kérdés
Többnyire csak fekete és fehér ruháim vannak, imádom ezt a két szín.:) Néha már egy kicsit egyhangúnak érzem, ezért fel szeretném dobni a ruhákat valamivel!:)2010. okt. 7. 19:20
1/5 anonim válasza:
én is fekete párti vagyok, világos sállal szoktam feldobni, vörös nyaklánccal, és karkötővel, meg sztem a zöl meg a kék az a ... hát nincs a nyelvemen, melyik kék, az a legszebb kék :) bocs nem jut eszembe :) de az is megy hozzá.
4/5 anonim válasza:
-arany és ezüst nyakláncok (ha olyan a ruha, akkor akár rétegezve, fehér gyönggyel keverve is)... vagy akár királykék vagy pink (főleg fehérhez istenien néz ki)
-brossok, kitűzők (akár ilyen bohókásabb, akár nőiesebbek)
-bármilyen elütő színű (pasztell vagy élénkebb) sálak
-színes öv
-beszerezhetsz egy színesebb bolerót, rövidke kardigánt is
-színes fülbevaló (ha hosszabb, akkor az simán meg tud törni egy fekete vagy fehér ruhát)
-télre sapka, sál, kesztyű is lehet színesebb (vagy ha nem színes, akkor elütő színű)
plusz esetleg alap ruhadarabokat beszerezhetsz más színekben is-ha nem is vmi nagyon élénkben, akkor vmi fakított, szürkített árnyalatban.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!:)
2010. okt. 8. 09:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!