(csajozás) Egyetértetek ebben a 2 ben?
Önképe minden embernek van, szóval abban igazad lehet, hogy ez elvárás legyen... már ha az ember lánya a humán lényekben gondolkodik egy párkapcsolat tervezésekor.
Az ego szűk értelemben az én szinonimája, tág értelemben az önzéssel, az énközpontúsággal kapcsolják össze. Szóval azt hiszem, nálad súlyos fogalomzavar van.
mi az hogy hatalmas önkép? :D
magyarul fogalmazni se tudsz, szóval nálam már itt elbuknál.. a definícióval meg totálisan nem értek egyet. persze olyan srácot fogok választani aki stílusban is illik hozzám, tehát öltözködésben is bejön, de nem ez a legfontosabb...
Szerintem a reális önkép akkor kezd (igazán) fontossá válni, amikor eljön az együttélés/házasság/családalapítás ideje. Előtte is jó, ha van, de hát egyszer fiatal az ember, ha ő Superman akar lenni, ha felnő, hát hajrá.
Az öltözködési ízlés meg... Igen, ha meglátok egy rendkívül stílusosoan öltözködő fiút/férfit, persze, hogy megnézem, utánafordulok, akár még meg is jegyzem, hogy "hú, de jól néz ki abban a xy ruhában", de nem ez alapján válaszok párt magamnak. Ahogy szerintem egy normális ember sem.
Stílusos öltözködés alatt én ezt értem:
Viszont, ha adott egy sportosan öltözködő srác, akivel nagyon jól megvagyunk, annyira nem tud érdekelni, hogy nem így öltözik. Nem a ruhába szeretem bele, hanem az emberbe, aki a ruha alatt van.
22L
mondhatnám azt is, hogy magyarán, de azt úgysem értenéd meg...
és szó sem volt arról, hogy itt akarsz csajozni, azt írtam: elbukNÁL... tehát ezáltal azt hangsúlyoztam, hogy máris megbukott az elméleted..
Istenem... nem hogy inkább elgondolkodnál azon, hogy 14 válaszolóból csak egy ért veled egyet, még mindig mész a saját beteges elképzeléseid után.
Nagy az a bizonyos állatkert, de a kerítést lespórolták róla...
21:41-es: Ne stresszeld magad a kérdező miatt, majd a saját kárán tanul, ha nekünk nem hisz.
Szóval kérdező, vedd fel a "legremekebb" ruhád, tárazd be a legnagyobb MEGA-EGÓT (akkorát, hogy kisbetűkkel már le sem lehet írni), legyél igazi sukár-gyémántos-ármání-herceg pujáró rajshávó és tömd végig a soron a libákat!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!