Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » (csajozás) Egyetértetek ebben...

(csajozás) Egyetértetek ebben a 2 ben?

Figyelt kérdés
minnél több nővel jártam anál több a tapasztalatom és minden haverra érvényes Definíciót hoztam létre ami úgy hangzik hogy "egy nőnek a férfiban 2 dolog kell meglennie:Hatalmas Ego és a remek öltözködési ízlés" kérdésem az lenne ti ezzel hogyan álltok hozzá? főleg lányoktól kérdezem kinek mi a tapasztalata? de mindenki válaszát szívesen várom =)
2011. febr. 1. 20:08
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
94%

Hatalmas ego? Ez egyből cáfolnám. A hatalmas ego visszataszító, mert aki rendelkezik vele, kőbunkó... persze valakinek ez jön be. Szerintem, amire te gondolsz, az az önbizalom, ami teljesen más tészta.

Az öltözködési stílust meg embere válogatja. Aki felszínes kapcsolatokba megy vele, és nincsenek valódi érzelmek a dolog mögött, az hoz döntést a külső alapján.

2011. febr. 1. 20:25
 2/21 anonim ***** válasza:

A hatalmas egó és "trendi öltözködés" (nagyon remélem, hogy nem a rózsaszín ing+fülbevaló vagy valami emo-s divatbaromság) maximum a 16-17 éves plázap.csáknak jön be...

Amúgy azt sem értem, hogy mit keres ez a kérdés a "Tudományok" témakörben.

2011. febr. 1. 20:28
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
pfffff el vagy tévedve......de nagyon.
2011. febr. 1. 20:29
 4/21 anonim ***** válasza:
93%

nos, engedd meg, h cáfoljak:

utálom az elbizakodott nagypofájú öntelt fickókat, és nem zavar, ha nem shoppingbúza.

persze azért ne vegye fel a kéket a pirossal :D

volt egy pasim, aki elég egyszerűen öltözködött, így én vettem neki egy csomó ruhát, amit imádott :D

szeretem, ha van önbizalma, tisztában van a kvalitásaival, de ne kérkedjen semmivel, még ha oka van rá, akkor sem.

nekem tudod mi fontos egy pasiban: legyen jó humora, és magas intelligenciája.

tehát tudok vele együtt nevetni, és nagyon jókat lehet vele beszélgetni akár gazdaságról, politikáról, vagy társadalmi kérdésekről. de akár a vasúti felsővezetékről is. :D

továbbá irtózom a szakbarbároktól.

vannak kivételek, csak te még ezek szerint nem találkoztál velük, vagy olyan körökben mozogsz, ahol nem érzed jól magad igazán.

2011. febr. 1. 20:31
 5/21 tetris ***** válasza:

Egy nőnek az az érték, ha a pasi a tenyerén hordozza, ha értékeli. A pasi egója legyen normális mértékű, de túlzásokba nem kellene esni.

A külsőségek, a divat megítélése mindenkinél más és más. Egy biztos. Sokat számít az életkor is, mert egy 16 éves lánynak egész más dolgok számítanak értéknek, mint egy 26 évesnek.

2011. febr. 1. 20:39
 6/21 anonim ***** válasza:
Utálom a hatalmas egójú pasikat, ehhez általában bunkó stílus, lenéző viselkedés és önteltség társul. Persze legyen egészséges önbizalma, ne legyen nyámnyila, de köszönöm, óriási egóból nem kérek... Az öltözködés inkább az első benyomásnál játszhat nagyobb szerepet, de nem hiszem, hogy ez döntő dolog vagy központi kérdés lenne, ha a fiú egyébként tetszik. A párom pl. elég rémesen öltözködött, amikor megismerkedtünk, de ezen lehetett változtatni.
2011. febr. 1. 21:29
 7/21 anonim ***** válasza:
Úgy rúgnám ki a hatalmas egójával együtt, hogy a lába nem érné a földet, a remek öltözködési ízlés pedig mindenkinél mást jelent, nem a ruha az elsődleges (jó, nem azt mondom, hogy melegítőben, meg tornacipőben szaladgáljon mindenhova, de nem ez alapján döntök.)
2011. febr. 1. 22:56
 8/21 anonim ***** válasza:

Először is hatalmas intelligencia, (ez alatt műveltséget, a világra való rálátást értem), nyitott legyen mindenre és egyben befogadó az új dolgokra, legyen egója, de ne vigye túlzásba,legyen humora, az öltözéke ne farmerba tűrt pólóból és farmermellényből álljon, (volt egy barátom, aki nem tudott öltözködni, és hát az is igen fontos lett mára), és persze szeressen, és én is viszont.

26

2011. febr. 2. 00:23
 9/21 anonim ***** válasza:
90%
Mivel nem tudsz magyarul, sem fogalmazni, sem írni, ezért nem is lepődtem meg azon az oltári baromságon, amit lepötyögtél. A gazdag tolvaj cigánymaffiánál pont ezek a szempontok fontosak, egó meg "remek" öltözködés. De normális emberek között nem. Egy értelmes nő elkerüli a hatalmas egójú barmokat, az öltözködést meg pont leszarja, csak ne a kukából kiszedett büdös rongyban legyen a pasi... ennyi... gyökér...
2011. febr. 2. 02:16
 10/21 A kérdező kommentje:
egó alatt nem azt értettem hogy bunkó vagy paraszt legtöbben azt se tudják mi az az ego mint pl most itt az utolsó hozzászüló és köszööm neki is az offot meg mindenki másnak aki normálisan válaszolt. tisztázás képpen ego=önkép...
2011. febr. 2. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!