11/18 anonim válasza:
Ocsmány.
Amúgy meg ha valaki azt mondja, tetszik neki, de nem venné fel, valószínűleg arra gondolt, hogy nem lenne hajlandó 15 centis magassarkúban szétb*szni a lábát.
12/18 A kérdező kommentje:
Én sem ebben járnék éjjel-nappal.Inkább laposban szoktam mászkálni,de tavaszra csininek jó lesz szerintem.
2011. jan. 31. 18:32
13/18 anonim válasza:
Na végre valami különleges, ha illik hozzád, hord bátran!
15/18 anonim válasza:
Ha nem lenne nyitott az orra, még hordanám is.:)
16/18 anonim válasza:
Én írtam, hogy szép, de fel nem venném. Azért nem, mert képtelen lennék járni egy ilyenben. Meg amúgy sem hordok ilyeneket.
17/18 anonim válasza:
"Ha jó lenne a ruhád anyaga és színe, akkor érdemes lenne átszabni"-effektus? XD
18/18 Zsancaaa válasza:
Szép szerintem.Demi lovato is hasonlókat hord a sonny a sztárjelöltben csak az övéi szebbek,de ez sem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!