Nem tudjuk, mi áll jól, és mi nem, valamint azt sem, milyen a stílusos. Ja, és hogy milyen az alakod (ugye ezeknek megfelelően kellene szettet választanod.) Ha ezeket leírod, talán tudunk segíteni.
2011. jan. 30. 09:30
3/11 anonim válasza:
2. vagyok "stílusos" helyett "stílusod"-at akartam írni... :$
2011. jan. 30. 09:31
4/11 anonim válasza:
Szerintem a legjobb, ha fekete és fehér ruhákat húzol. Nem is értem, ez miért nem egyértelmű.
De segítek: azt vedd fel, ami van. Ha nincs fehér cipőt, de van fekete, akkor szerinted milyet húzz fel? Elárulom: feketét. És így a többi cuccodon is.
2011. jan. 30. 09:31
5/11 anonim válasza:
Hát mondjuk kirakod az összes fekete meg fehér ruhád és összepróbálgatod őket, mihez mi illik.
Ha uncsinak találod a hajadba is rakhatsz valamit, a kiegészítőid is legyenek feketék/fehérek.
Vagy pl. csak fekete ruhák és a kiegészítők fehérek, fehér öv, fülbevaló, hajpánt...
2011. jan. 30. 11:08
6/11 anonim válasza:
sztem black&white partyra pinket vegyél fel. legjobb választás, én mondom.
15/L
2011. jan. 30. 16:03
7/11 anonim válasza:
utolsó vagyok. most komolyan. írd le, hogy milyen az alakod, és hogy milyen ruhák állnak a rendelkezésedre, s akkor majd tudunk segíteni.:)
2011. jan. 30. 16:04
8/11 A kérdező kommentje:
Hát kicsit vastagabb a combom és van 1 kis hasam.. Általában divatos ruhákban járok..Bármit felveszek..Csak egyszerűen nemtudom mibe menjek...Azt még énis értem hogy NEM kékbe kell menni..
2011. jan. 30. 19:36
9/11 anonim válasza:
akkor akár egy fekete magassarkú/ bokacsizma, fekete harisnya, egy hosszított fehér blúz, mondjuk egy fekete mellénnyel vagy egy fekete övvel, fekete táska, fekete-fehér mintás karkötő, vagy esetleg egy fekete öv. vagy ezeket kombinálni.. utolsó voltam:)
2011. jan. 31. 17:31
10/11 anonim válasza:
vagy esetleg ha tényleg vastag a combod, akkor inkább ne harisnya legyen, hanem egy fekete vagy egy fehér nadrág.
mondjuk ha fekete nadrágot veszel, akkor a felső rész fehér legyen, a cipő a táska és a körömlakk színe pedig mindenképpen egyezzen! utolsó voltam megint:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!