Hogyan lehet magassarkúban helyesen menni?
Figyelt kérdés
Már tudok benne menni csak az a gond, hogy az eleje meg a hátulja is kopog és furcsán hangzik így. Előre is köszönöm a válaszokat.2011. jan. 27. 20:33
1/5 anonim válasza:
Nekem az egyik ismerosom azt mondta, hogy ha magassarkut veszek fel, aminek nem egybetalpa van, akkor ne egesz talpon jarjak, hanem csak labujjhegyen, mert ugy konnyebb es nem is tunok olyan gacsosnak.
2/5 anonim válasza:
Lehet ám a cipő hibája is, ha kemény műanyag a talpa, akkor az kopogós lesz... Nekem egy lapos csizmám van, amiben nem tudok úgy lépni, hogy ne koppanna kétszer:)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2011. jan. 28. 17:28
4/5 A kérdező kommentje:
És igen kemény műanyag talpas.
2011. jan. 28. 17:29
5/5 anonim válasza:
Igen, akkor a cipő hibája lesz. Esetleg ha kicsit kopik, akkor lehet, hogy kevésbé fog kopogni. De szerintem ez még a jobbik eset, én sokkal jobban utálom, amikor csúszik a talp, és minden lépésnél szisszen egyet parkettán vagy kövön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!