Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek jól néz ki egy...

Szerintetek jól néz ki egy lányon egy ilyen cipő?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintetek jól néz ki egy lányon egy ilyen cipő (más színben) pl. csőnadrággal vagy tapadósabb fazonú gatyával ?

Mert szeretnék egyet más színben, és nemtudom, hogy nem-e "fiús" vagy,hogy mondjam .. :)

2011. jan. 27. 19:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ hány éves vagy. Én 15 évesen imádtam ezeket. :D De most 17 évesen egyáltalán nem tetszik. Bár már a stílusomhoz se menne. :)
2011. jan. 27. 20:59
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Na az deszkás meg ilyen cipős lányoktól van herótom. Nem nőies, nem csinos. De hát te érzed. Ha kell, vedd meg, ne másnak öltözz.
2011. jan. 27. 21:01
 13/20 anonim ***** válasza:

Nem muszáj rögtön magassarkút felvenni, de ehelyett a förtelem helyett biztos találnám valami mást, ami tetszik.

De ha 12 éves vagy, akkor hordd nyugodtan.

2011. jan. 27. 21:06
 14/20 anonim válasza:
Ha nagyon vekonyak a labaid, egy ilyen cipo csonacival borzaszto osszkepet nyujthat
2011. jan. 27. 21:13
 15/20 anonim ***** válasza:

Egy tipp:

A Supra már ősz óta nem különleges Magyarországon, ráadásul ez a modellük fertelmesen ronda.

A Skytop és a Vaider az, ami viszont cool.

2011. jan. 28. 12:18
 16/20 anonim válasza:

Szerintem nagyonjólnézki.:D

nekem nagyon bejön.:)

nekem pl rögtön az az összeálltás jött képbe,h ez a cipő,és alul nagyon passzos,de feül a fenékrésznél bő gatya..ha érted h mit dumálok (?!) na az nagyonmenő.:D

persze alaktól függően.:)

2011. jan. 28. 12:45
 17/20 anonim ***** válasza:
nekem nem tetszik, nem érezném jól magam benne, de ha te igen, akkor hordható :)
2011. jan. 28. 13:06
 18/20 anonim ***** válasza:
nekem ez már csak bieber cipő... jó. DE! csak fiún. lányon röhejes, láttam már élőben is. meg mi az hogy más szín? piros? sárga? kék? úgy már pasin sem tetszene.
2011. jan. 30. 00:43
 19/20 anonim ***** válasza:
persze nekem is supra cipőm van és ilyesmi színű és szerintem nem fiús... :P
2011. febr. 7. 14:49
 20/20 anonim ***** válasza:
AZ ELŐZŐ VOK ÉS SZTEM EZ CSAK CSŐNACIVAL MEG TAPADÓSNACIVAL JÓÓÓÓÓ
2011. febr. 7. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!