Szerintetek jól néz ki egy lányon egy ilyen cipő?
Figyelt kérdés
Szerintetek jól néz ki egy lányon egy ilyen cipő (más színben) pl. csőnadrággal vagy tapadósabb fazonú gatyával ?
Mert szeretnék egyet más színben, és nemtudom, hogy nem-e "fiús" vagy,hogy mondjam .. :)
2011. jan. 27. 19:28
11/20 anonim válasza:
Attól függ hány éves vagy. Én 15 évesen imádtam ezeket. :D De most 17 évesen egyáltalán nem tetszik. Bár már a stílusomhoz se menne. :)
12/20 anonim válasza:
Na az deszkás meg ilyen cipős lányoktól van herótom. Nem nőies, nem csinos. De hát te érzed. Ha kell, vedd meg, ne másnak öltözz.
13/20 anonim válasza:
Nem muszáj rögtön magassarkút felvenni, de ehelyett a förtelem helyett biztos találnám valami mást, ami tetszik.
De ha 12 éves vagy, akkor hordd nyugodtan.
14/20 anonim válasza:
Ha nagyon vekonyak a labaid, egy ilyen cipo csonacival borzaszto osszkepet nyujthat
15/20 anonim válasza:
Egy tipp:
A Supra már ősz óta nem különleges Magyarországon, ráadásul ez a modellük fertelmesen ronda.
A Skytop és a Vaider az, ami viszont cool.
16/20 anonim válasza:
Szerintem nagyonjólnézki.:D
nekem nagyon bejön.:)
nekem pl rögtön az az összeálltás jött képbe,h ez a cipő,és alul nagyon passzos,de feül a fenékrésznél bő gatya..ha érted h mit dumálok (?!) na az nagyonmenő.:D
persze alaktól függően.:)
17/20 anonim válasza:
nekem nem tetszik, nem érezném jól magam benne, de ha te igen, akkor hordható :)
18/20 anonim válasza:
nekem ez már csak bieber cipő... jó. DE! csak fiún. lányon röhejes, láttam már élőben is. meg mi az hogy más szín? piros? sárga? kék? úgy már pasin sem tetszene.
19/20 anonim válasza:
persze nekem is supra cipőm van és ilyesmi színű és szerintem nem fiús... :P
20/20 anonim válasza:
AZ ELŐZŐ VOK ÉS SZTEM EZ CSAK CSŐNACIVAL MEG TAPADÓSNACIVAL JÓÓÓÓÓ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!