Visszavihetem ezzel az indokkal?
Figyelt kérdés
1 hónapos kabátom gombjairól leesik a perem,ami dísz rajta fémből.Már kb 5-öt elhagytam.Visszavihetem?2011. jan. 25. 13:30
11/15 A kérdező kommentje:
tényleg nem a válaszokkal volt gondom
2011. jan. 25. 14:28
12/15 anonim válasza:
Ez szerintem minőséghibának számít, és a minőséghibás cuccokat 2 évig kötelező kicserélniük. Ha megvan a blokk, az csak jó, de sok helyen akkor is kicserélik, ha a címke benne van a ruhában, ami igazolni tudja, hogy ott vetted. Pl a New Yorkerben nekem minden szó nélkül kicserélték a hibás nadrágomat, pedig a blokkom nem volt már meg. Ha azt mondják, hogy nincs ilyen szabály, akkor mondd meg, hogy kérdezzék meg a fogyasztóvédelemtől, vagy ha ők nem, akkor te fogod.
13/15 anonim válasza:
Vagy kicserélik, vagy nem.Az üzletvezető dönti el. Mivel már elég rendesen használt, most bizonyítsd be neki, hogy nem te csináltad. Ő nem köteles neked hinni. Sajnálom, de ez van fogyasztóvédelem ide-vagy oda.
14/15 anonim válasza:
Ha visszaviszed, esetleg felajánlják a cserét, de nincs garancia, hogy van még iylen kabát a méretedben pl. Szerintem egyszerűbb lecseréltetni. Ennyit a drága és menő márkákról, eddig még sose volt velük szerencsém...
15/15 anonim válasza:
Ezt nem az üzletvezető dönti el. Az üzletvezetőnek is vannak felettesei, akik eléggé lecseszik ha esetleg megbünteti a fogyasztóvédelem a céget több millióra. Hidd el, tudom, hogy mennek az ilyen dolgok. Az üzletvezető sem kockáztat, inkább ad akkor helyette ajándékutalványt, vagy levásárolhatja a kabát árát, de el nem fogja hajtani a vásárlót. Ennyi erővel ha kiszakad a cipőd talpa ne vidd vissza, mert nem kötelesek elhinni, hogy nem te csináltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!