Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Playersroomban vásárolt cipőt...

Playersroomban vásárolt cipőt csak abba az egy boltba lehet visszavinni ahol vettem, vagy a hálózat bármelyik boltjába ugyanúgy visszavihetem?

Figyelt kérdés
2010. okt. 4. 23:36
 1/2 anonim válasza:
A számlán/blokkon szereplő bolt címére kell visszavinni minden esetben egy adott terméket.
2010. okt. 4. 23:45
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát ha nagyon messze van az ahol vetted megpróbálhatod egy közelebbibe vinni azzal, hogy az túl messze van, ahol vetted, egy próbát megér.

Pl. Deichmann esetében bárhova viheted nemcsak oda, ahol vetted. Ez csak rugalmasság kérdése.

Nem tudok érdemben válaszolni, mert még nem vettem semmit P.R.-ban így vissza sem vittem semmit, de egy ekkora bolthálózat esetében szerintem simán viheted máshova is.

Legalább megpróbálod....

2010. okt. 5. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!