Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Segítenítek? Én öltözködési...

Segítenítek? Én öltözködési tanácsokat adnék azoknak, akiknek nem alakult még ki a stílusuk, vagy csak nem tudják, h mit vegyenek föl egy buliba, vagy bárhova.

Figyelt kérdés
Sokan mondják nekem, h jó érzékkel választok ruhát, és szívesen adnék tanácsot másoknak, az alapján, h röviden leírják, h milyen az ízlésük. Csak kíváncsi vagyok, h jók-e az ötleteim.
2011. jan. 20. 20:54
1 2 3
 21/27 anonim válasza:

Szia!

Én kb 160 cm vok, és 50 kg, a melleim elég kicsik, a fenekem kerek. Én imádom a farmerokat, hosszított felsőket. Mit gondolsz??:D

2011. jan. 28. 21:57
 22/27 anonim válasza:
Jah és a kedvenc színem a rózsaszín és a fekete, de persze más színektől sem zárkózom el.
2011. jan. 28. 21:58
 23/27 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó: Ha szereted a farmereket, és a feketét, akk vegyél sötét farmert, ami a kettő összeolvasztása.:) Egy rózsaszín hosszított felső ehhez jól áll, de leginkább olyan, ami mintás. Igazából, ha főként a rózsaszínt és a feketét szereted, akk hordj azt, ha szeretnél, csak dobd fel, egy színes sállal, vagy egy hosszú nyaklánccal, és persze fülbevalóval.
2011. jan. 28. 22:13
 24/27 anonim ***** válasza:
hgf
2011. jan. 28. 23:14
 25/27 A kérdező kommentje:
Tessék?
2011. jan. 29. 10:16
 26/27 anonim ***** válasza:
Szia. 15 éves vagyok 160 cm és nagyon vékony. :/ Nem tudok hízni. De amúgy szerintem nincs rossz alakom, kerek fenekem van. :D :PP Szeretem a farmereket, a csőnacikat. Pulcsinak ilyen belebújósokat szoktam hordani. :) Mit ajánlasz nekem, mi állna még jól esetleg?
2011. jan. 29. 11:38
 27/27 anonim ***** válasza:

15 éves vagyok.171 cm és eléggé vékony.szeretem a lányos ruhákat és a szines ki egészitőket(gyürük,imádom a rozsaszint, a cipőket(amiben a kedvenceim a balerina és a szandál)a cicás kiegészitőket(vagy cicás minta) szeretem a mese figurás felsőket(HELLO KITTY,spongabob stb)

de ugyanakkor szeretem a laza kapucnis pulcsikat,az oldal tákákat,és a deszkás cipőket(supra,osiris,converse..stb) és a lazább farmerokat.....

kicsitt 2 fajta stilus,de mindketőt nagyon szeretem :D

2011. jan. 29. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!