Segítenítek? Én öltözködési tanácsokat adnék azoknak, akiknek nem alakult még ki a stílusuk, vagy csak nem tudják, h mit vegyenek föl egy buliba, vagy bárhova.
Másodiknak én is segítenék, szerintem értek hozzá én is.
Szóval, nadrágban, ha lapos a feneked, akkor díszes farzsebes nadrágot válassz, ez kerekíti a popsid. Ha széles a csípőd, de karcsú a derekad, vegyél fel trapéz nadrágot! Az derekadat hangsúlyozd övvel! Hm, semmiképpen ne hordj olyanfajta pólókat, amik nagyok rád, mert így még nagyobbnak fogsz tűnni. A kerek, vagy V nyakú pólót hordj, utóbbi kiemeli a melledet jobban - ha azt nem szeretnéd, hanyagold. Továbbá jól állnak a vastag pántú felsők is. Ne hordj vízszintesen csíkos ruhákat, illetve halvány színeket, mert azok nagyobbítanak. Helyettük hordj függőleges csíkozású - nyújt - és fekete, vagy sötét felsőket - ez kicsinyít. Amit ki szeretnél hangsúlyozni, oda ajánlom a világosabb darabokat, vagy a pasztell színeket. Az a legszebb, ha a ruhák, az összhatás csak 2-3 színből áll. A kék, zöld, sárga, piros fő színek, ne használd őket együtt, mert túl kihívó leszel. Ezeket inkább keverd a pasztell, lágy színekkel, illetve a fehérrel, feketével, szürkével!
Örülnék ha nekem is segítenél.:)kedves Tőled tényleg.
16/L
-szeretek csinosan öltözködni(ritka a tornacipős nap :D)
-művészlélek vagyok
-elég magas és igen vékony:)
köszönöm előre is.
utolsónak:
Mivel fiú vagy a férfi nadrágokon két szám is van a W a szélesség, az L a hosszúság, úgy válassz, hogy nagyobb legyen az l utáni szám mint a W utáni. Esetleg ha leengednéd a nadrág szárát annak ami jó derékban?
Egyébként 2-3évig dolgoztam butikban és az a tapasztalat, hogy nincs szabály szinte semmire, csak akkor lehet tanácsot adni, ha személyesen látjuk a vevőt, és mindent föl is próbáltatunk vele.
De hátha neked sikerül:
Nagyon magas és vékony vagyok (180/60)kicsi mellekkel,de csípőm és fenekem van, szeretek nőiesen öltözködni, mit vegyek fel hogy ne nyújtson tovább?
És milyen színeket viseljek? (barna, szem és haj, világos bőr)
16 éves vagyok. 180cm és 60kg
Mindig farmert hordok, felül nem szeretem a cipzáros/sportos pulóvereket, hanem az egyszerűbb hosszú-ujjú felsőket amiket különféle sálakkal és/vagy övekkel dobok fel. Színekbe főleg: barna, szürke, fekete, fehér.. (sálakba meg valami feltűnőbb színt)
Bocsi, h ilyen későn válaszolok. Először is 11:25, 16/L (jó kis megszólítás): Neked gyakorlatilag bármi jól áll, ha magas és vékony vagy. Szerintem, most így télen, hosszú ujjú ingeket, vagy csinos blúzokat hordjál, nyaklánccal, és/vagy kendővel alulra meg szoknyát vagy rövid nadrágot cicanacival, és egy szép, hosszú csizmával vagy bokacsizmával, és svájcisapkával, vagy ahhoz hasonló sapkával, és fehér, vagy piros, vagy fekete kabáttal,
aminek fekete gombjai vannak. De, igazából bármit felvehetsz, mert vékony vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!