Divat még a hegyes orrú cipő/csizma? Te milyet hordasz?
Tudom, hogy azt hordjam, ami nekem tetszik, stb, de azért érdekelnének a vélemények! Egyébként én hordok hegyes orrút is és kerek orrút is, de több a hegyes orrú cipőm. Mostanában nem vettem semmilyen lábbelit, szóval a régiek amik vannak azok szinte mind hegyes orrú.
Légyszi a korotokat is írjátok!Köszi :)
18/L
Hááát, hogy divat-e? Már nem igazán...
De engem se zavar, nekem csak ilyenek vannak és azt veszem fel, ami van. Úgy se ad senki másikat a lábamra az utcán.
A 2.-hoz csatlakozom. Szerintem is iszonyat ronda, sosem láttam még egy szép darabot sem.
Nekem csak normális, kerekített orrú cipőim vannak/voltak :) 22/L
Borzalmasan néznek ki! Néhány lábon úgy néz ki mint valami gólyacsőr! Sima cipővel, nem túl hegyes orral még jó, de ... nézz csak körül:
Hát amikor megláttam anyán..Úgy nézett ki mint a Nyigati Boszorkány:D
De nem érdekel különösebben ki mit hord,mindenki azt ami neki tetszik.
De ha már kérdezted,szerintem borzalmas.
Azt nem tudom divat-e.
Nekem van mindkettőből egyformán. A kerek oké, hogy divatosabb jelenleg, meg kényelmesebb, de én soha nem vennék fel ilyet pl. egy ünneplő/elegáns ruhához, mert olyan "bunkó" kinézete van. Párom pl.mindig kiröhögi a kerekorrú cipőket, pedig tényleg vannak szépek. Egyedül a balerinacipővel nem fogok sohasem megbarátkozni, azokat mindig lyan szerencsétlennek és nyominak találtam...
Ha meg nincs pénzed minden cipődet kerek orrúra cserélni a divat miatt, hát nem tedd. Nem csak vénasszonyok hordják, nagyon sok fiatal nőn látok.
Hát igen, egy nagyobb lábon nem a legszebb, de nekem pl 36-os lábam van. Szerintem jól néz ki, nekem egyedül a nagy lábon nem tetszik. Köszi a véleményeket, de jöhetnek még :)
Úgy látom szinte senkinek nem tetszik a hegyes orr :S Na nembaj, ezért tényleg nem fogom lecserélni a cipőimet, főképp azért mert nincs annyi money-m :D
Nekem tetszik én a kerek orrút nem szeretem, nem is tetszett soha.Egy van, az is csak azért, mert hirtelen kellett és nem volt hegyesorrú a boltba.(vagyis volt, csak nyári nem)
Pedig nekem nagy lábam is van, de elegánsabbnak érzem a hegyes orrút.23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!