Mi a különbség ezek a leggings-ek között?
Na szóval, 20F vagyok, barátnőmnek vettem egy leggingset, de nem találtam szerencsésnek a választást.
Először ha azt megmondanátok, hogy ezekből csak cső szabású van, vagy van olyan ami a fenék- csípő felé szélesedik(talán répa szárú a neve)?
Mivel a méret amit vettem a lábszárán jól áll(térden és bokán se ráncos), de a combon már mattabra feszül.
Ésmég, légyszíves mondjátok el a különbség a bőr leggings, latex leggings "wet look leggings" "liquid leggings" ek között, ilyenekre gondolok, hogy mind ugyan abból az anyagból vannak-e, csak a fényük más, melyik kényelmetlen(nem szellőzik), akár képet hogy hogy néz ki valójába, mert a google ugyan olyanokat dob ki mindre(avagy nekem néznek csak ugyan úgy ki :P).
kössz Üdv.!
A nagy részéről fogalmam sincs igazából, latexet ne vagyél, mert az annyira nem szellőzik és amúgy is ízléstelen ruhadarab.
Ha combban nem jó, valószínűleg nagyobb méretet kellett volna venned, ebből se egyféle van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!