Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményed az Orsay-ről?...

Mi a véleményed az Orsay-ről? Vásároltál már ott? Megérte?

Figyelt kérdés
Ja és, hogy kell kimondani a nevét?
2011. jan. 16. 17:08
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:D

Irodai viselet?Az még egy kicsit korai :D xD

2011. jan. 21. 18:35
 12/15 anonim ***** válasza:

Az sem mindegy, hogy melyik orsay üzletbe mész be.

Én sem találok amúgy ott soha semmit, bár egyszer volt egy nagyon jó nyári ruha... aaah az nagyon jó volt, de amikor egy héttel később visszamentem, már nem volt...

De az egyik ismerőseinktől mindig megkaptam a kinőtt ruhákat, és azok között egy csomó orsay-es poló volt, és nagyon jók voltak, teljesen utcai viselet, semmi fényesség, ilyen laza, de divatos ruhák, nagyon jók voltak... :D ők azt mondták, hogy az Eurocenterben vették őket, hát nem tudom, még talán az tényleg egy jó orsay, de olyan jó ruhákat én akkor sem találok, mint azok voltak. :)

2011. jan. 22. 10:18
 13/15 anonim ***** válasza:
Mostanában azért érdemes bemenni az Orsay-be, nagy leárazások vannak. Egy csomó felső, pulcsi,nadrág 2250 Ft-ért, szövetkabátok 6000 Ft-ért és vannak fiatalos darabok is.
2011. jan. 22. 16:46
 14/15 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat!!:D
2011. jan. 22. 16:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Én egy fekete koktélruhát vettem ott gólyabálra, 8 ezer forintért. Tegnap vettem úgyhogy használva még nem volt, pénteken fogom felvenni. Nagyon tetszik, jó anyaga van, a szabása, minden tetszik rajta. Én általában csak akkor megyek be oda ha valami alkalmi ruha kell. Vettem már ott fehér inget is, meg vagyok vele elégedve :)
2011. szept. 18. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!