Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményed az Orsay-ről?...

Mi a véleményed az Orsay-ről? Vásároltál már ott? Megérte?

Figyelt kérdés
Ja és, hogy kell kimondani a nevét?
2011. jan. 16. 17:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Orszéj-nek kell kiejteni.

Egy táskám van onnan és sajnos a belső oldala elkezdett picit kopni súrlódás közben, de nem vészesen, egyáltalán nem feltűnő. 4800Ftról volt leárazva 2400-ra. Nekem megérte :)

2011. jan. 16. 17:19
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Én egy koktélruhát vettem ott 8 ezer forintért. Hazahoztam és rájöttem, hogy inkább eggyel nagyobbat kellett volna vennem, meg elszakadt a vékony spagettipántja is, pedig egyszer sem volt még rajtam, szóval visszavittük. Kérdezték, hogy levásároljuk vagy pénzt kérünk vissza. Szóval rendesek voltak. De a hétköznapi ruhák stílusa nem jön be. Túl nénisek.
2011. jan. 16. 17:34
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Én elegáns nacikat vettem ott,pár felsőt.Nekem semmi bajom a termékükkel.
2011. jan. 16. 17:56
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Néha ki lehet fogni 1-1 jobb darabot, de nekem nem igazán jönnek be a ruháik. Minőségben nem tartom rossznak. Az elmúlt 1-2 évben inkább csak leárazásokkor nézek be Orsay üzletekbe. Még december végén sikerült vennem egy irtó jó kockás inget.
2011. jan. 16. 17:58
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek :D
2011. jan. 16. 18:27
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
én is szeretem, van onnan egy gyönyörű fekete-fehér ruhám, olyan 50-es évekbeli stílusú, egy pulcsim, és egy fényes leggingsem. utóbbi sokkal jobb, mint a New Yorkeres, ami két használat után futni kezdett. ez megvan kb. 5 hónapja, és tökéletes.
2011. jan. 17. 12:02
 7/15 A kérdező kommentje:
köszi:D
2011. jan. 19. 18:04
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
én a kabátokat imádom.. a többi nekem túl elegáns
2011. jan. 21. 16:09
 9/15 anonim ***** válasza:

Én nem vettem ruhát,hanem ajándékba kaptam,szülinapomra,barátnőm vette nekem:)

De én is bementem,és szörnyű dolgokat láttam,ott nincs 2 egyforma ruha csak más méretben,és ha tetszik egy ruha akkor tuti hogy nincs méret,minden össze volt dobálva,egyedül az ékszerek nem,és tetszett egy ruha,egy esküvőre akartam megvenni,és nem tudtam mert csak egy nagyon nagy méret volt belőle,és az is le volt csöpögtetve valamivel!

De viszont amit a barátnőm vett nekem,azok jók,bár ő nekem ott vette ahol én voltam:)

2011. jan. 21. 18:27
 10/15 anonim ***** válasza:

Ezen a "nénisen" jót nevettem:D

Legutóbb egyik barátnőmnek néztünk ott állásinterjúra blúzokat. Ha irodai viseletet keresel, sztem tökéletes.

Annyi negatívum, hogy nagyobbak a méretek, mint a többi üzletben. A 36-os nadrágok pl lógtak rajtam, pedig sok boltban 38-ast veszek. Kisebb meg nem volt:S

24L

2011. jan. 21. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!