Mi a véleményed az Orsay-ről? Vásároltál már ott? Megérte?
Orszéj-nek kell kiejteni.
Egy táskám van onnan és sajnos a belső oldala elkezdett picit kopni súrlódás közben, de nem vészesen, egyáltalán nem feltűnő. 4800Ftról volt leárazva 2400-ra. Nekem megérte :)
Én nem vettem ruhát,hanem ajándékba kaptam,szülinapomra,barátnőm vette nekem:)
De én is bementem,és szörnyű dolgokat láttam,ott nincs 2 egyforma ruha csak más méretben,és ha tetszik egy ruha akkor tuti hogy nincs méret,minden össze volt dobálva,egyedül az ékszerek nem,és tetszett egy ruha,egy esküvőre akartam megvenni,és nem tudtam mert csak egy nagyon nagy méret volt belőle,és az is le volt csöpögtetve valamivel!
De viszont amit a barátnőm vett nekem,azok jók,bár ő nekem ott vette ahol én voltam:)
Ezen a "nénisen" jót nevettem:D
Legutóbb egyik barátnőmnek néztünk ott állásinterjúra blúzokat. Ha irodai viseletet keresel, sztem tökéletes.
Annyi negatívum, hogy nagyobbak a méretek, mint a többi üzletben. A 36-os nadrágok pl lógtak rajtam, pedig sok boltban 38-ast veszek. Kisebb meg nem volt:S
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!