Páromnak névnapjára szeretnék kötni egy sálat. Nagyon szereti a feketét, gondoltam legyen fekete, de egy ici-pici kis színt szeretnék azért belevinni. Hogy csináljam?
Figyelt kérdés
Szerintetek az gáz lenne, ha a fekete sálat feldobnám egy kevéske vörössel? Vagy legyen inkább mondjuk fehér? Vagy milyen? Pasik véleményét nagyon várom.19/L2011. jan. 16. 14:37
1/7 anonim válasza:
én is vörösre gondoltam még mielőtt olvastam vna h te is azt akarod:) az ízléses együtt, vagy esetleg sötétebb narancssárga. Nekem úgy tetszene pl, hogy a 2 szélén 1-1 vékony csík, de nem teljesen a szélétől hanem mondjuk 1 cm-el beljebb.
nem tudok kötni, szal nem tudom milyen nehéz megvalósítani:D.
21/F
2/7 anonim válasza:
Szerintem is jó a vörös, előzővel egyet értek. Szintén 21/F
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi srácok :)
2011. jan. 16. 15:25
4/7 A kérdező kommentje:
Én sem tudok kötni, de már megkértem nagymamámat, tanítson meg :D Remélem kivitelezhető az első író ötlete, azt el tudom képzelni hogy nekem is tetszene :)
2011. jan. 16. 15:27
5/7 anonim válasza:
fiúnak nem adnék vörös-feketét...
milyen színű a kabátja? ha fekete , akkor köss fekete-fehéret
ha mondjuk barna, akkor fekete-narancssárgát
7/7 anonim válasza:
Van olyan fonal ami fekete-szürke-fehér.
Nekem nagyon tetszett, és abból én is fogok kötni egy sálat, ha kész vagyok a mostanival. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!