Mi a véleményetek tapasztalatotok a Philip Russel cucokkal? Szeretitek, tartósak?
Figyelt kérdés
2011. jan. 15. 19:01
1/5 anonim válasza:
soha semmi problémám se volt velük.
2/5 anonim válasza:
Én nagyon szeretem őket! Semmivel sem rosszabb a 2-3ezer forintos pulcsik/pólók minősége mint a drágább 10ezer körülieknek. Vásárolj ott nyugodtan!:)
3/5 anonim válasza:
Nekem sajnos 6-7 mosás után már kibolyhosodnak :/ Főleg a pulcsik. Ettől függetlenül szeretek ott vásárolni..
4/5 anonim válasza:
Sok ruhám van onnan, van ami több, mint 2-3 éves és még jó állapotban van. Eddig egy pólóval volt problémám, kinyúlt a nyaka. Ha vigyázol a cuccaidra, sokminden tartós lehet.
5/5 anonim válasza:
Sok ruhám van onnan, szinte az összes. Nagyon szeretem őket, nem is túl drágák, és sűrűn vannak akcóiók. A pólók a legjobbak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!