Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Esőkabátot szoktatok hordani?

Esőkabátot szoktatok hordani?

Figyelt kérdés
Én soha nem hordtam esőkabátot, de tervezem, hogy Londonba költözök és úgy gondoltam oda lehet jó lenne egy esőkabát, mert az esernyőt annyira nem szeretem. Mit gondoltok róla?
2011. jan. 14. 16:52
 1/6 A kérdező kommentje:

[link]

Itt az elsőt néztem a leopárdmintásat.

[link]

Itt pedig a szexis néztem.

2011. jan. 14. 16:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezek jól néznek ki, amiket linkeltél, de én nem hordok esőkabátot.. :)
2011. jan. 14. 16:59
 3/6 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=GB6tSIj5Emw&ob=av2em

itt amit leona lewis hord lilát nagyon tetszik.. nekem nincs, de egyre jobban tetszik:) és angliában amúgy is sokat esik:)

2011. jan. 14. 17:26
 4/6 anonim ***** válasza:
én szoktam, nőiesen sportosat, magas sarkúval is jól néz ki. a Mountexben vettem, nem volt túl olcsó, de tökéletesen vízálló és még jól is néz ki!=)
2011. jan. 14. 20:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem hordtam soha,nincs is.De tetszenek amiket linkeltél,felvenném őket.Szerintem vegyél egyet.

18/L

2011. jan. 15. 21:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Én mindig esőkabátot hordok, soha nem hordtam esernyőt.

Igaz nem olyat mint amit Te linkeltál, hanem sima PVC esőkabátot. A célnak megfelel, kicsire összehajtva kis helyen elfér.

Ilyen:

[link]

2011. jan. 17. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!