Az baj, ha egy nemrég múlt 15 éves csaj tangát hord? És hány évtol ajánljátok?
Én is tangát hordtam tinikoromban, mert akinek kicsit is átütött a bugyivonala a nadrágon át, azt úgy kb kiközösítették.. szép kis osztályom volt, na mindegy. már bánom, hogy belementem a hülyeségbe. csak aztán tényleg mindig, mindenhez tangát hordtam, farmerhez is, amin persze egyáltalán nem üt át a normál bugyi. úgy egy éve hagytam abba a viselését, több okból: egyrészt, mert kezd divatjamúlt lenni, lassan már közönséges és ciki, a franciabugyik sokkal menőbben és egészségesebbek. megjegyzem, hogy külföldön már évek óta nem hord senki tangát. a másik ok pedig az, hogy engem bakteriális hólyaghurutra hajlamosított, és a nőgyógyászom meg az urológus szigorúan lebeszélt róla. azóta sem bántam meg, hogy nem hordok. tele van a fiókom jobbnál jobb csipőbugyikkal, és a btomnak is nagyon tetszenek. tévedés, hogy 2 véglet van csak, a tanga meg a nagyamami tundrabugyija!
én nem akarok senkit lebeszélni a tangáról, akinek tetszik hordja, nekem mindegy. de nem is ajánlom senkinek se a viselését.
-.-"
dehogy bajj
én már 2.-os koromban azt hordtam és nem volt baj
miért lenne baj??
15:44-es!
semmit:) be vannak vágva az egyik fiókba, ahol a nem használt ruháim is vannak. gondolom azért csak nem tartasz rájuk igényt?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!