Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az baj, ha egy nemrég múlt 15...

Az baj, ha egy nemrég múlt 15 éves csaj tangát hord? És hány évtol ajánljátok?

Figyelt kérdés
2009. jan. 31. 12:50
 1/9 anonim válasza:
100%
mért ne hordhatnád?Azért ügyelj arra hogy ne legyen túl szoros és ne vágjon be nagyon mertaz egészségtelen és később akár bajod is lehet belőle.
2009. jan. 31. 12:52
 3/9 anonim ***** válasza:
92%

Én is tangát hordtam tinikoromban, mert akinek kicsit is átütött a bugyivonala a nadrágon át, azt úgy kb kiközösítették.. szép kis osztályom volt, na mindegy. már bánom, hogy belementem a hülyeségbe. csak aztán tényleg mindig, mindenhez tangát hordtam, farmerhez is, amin persze egyáltalán nem üt át a normál bugyi. úgy egy éve hagytam abba a viselését, több okból: egyrészt, mert kezd divatjamúlt lenni, lassan már közönséges és ciki, a franciabugyik sokkal menőbben és egészségesebbek. megjegyzem, hogy külföldön már évek óta nem hord senki tangát. a másik ok pedig az, hogy engem bakteriális hólyaghurutra hajlamosított, és a nőgyógyászom meg az urológus szigorúan lebeszélt róla. azóta sem bántam meg, hogy nem hordok. tele van a fiókom jobbnál jobb csipőbugyikkal, és a btomnak is nagyon tetszenek. tévedés, hogy 2 véglet van csak, a tanga meg a nagyamami tundrabugyija!

én nem akarok senkit lebeszélni a tangáról, akinek tetszik hordja, nekem mindegy. de nem is ajánlom senkinek se a viselését.

2009. jan. 31. 14:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hat en 12 eves korom ota hordok tangat!Nem szeretem a normal bugyikat mert nekem kenyelmetlenek tangaba szabadabban erzem magam es sokkal jobban is. Ha stoppon is vagyok akkor is tangat hordok es en nagyon kenyelmesnek talaltam oket. Csak tenyleg az van benne hogy ne legyen szoros es ne vagjon be mert azok irto kenyelmetlenek.. nah meg egy 100% pamut sokkal jobb mint a nylonok ;) Amugy tenyleg a boxer az az francia bugyi is jo de en azt inkabb telen hasznalom mikor hideg van... De az sem latszik amugy naci alatt es tok kenyelmes nah meg sexy is :) Szoval csak jol kell valasztanod es semmi gond inkabb vegyel 1 merettel nagyopbbat mint sozktal hordani... meg aztan mar kialakul az is hogy milyen markat szeretsz es akkor mar tudni fogod a meretet.. En szemre szoktam venni mindig mas fajtat ami epp megtetaszik :) Amugy meg 1 tipp a hatulso kicsi magzaga anyag legyen es ne gumiiii !!!! ;)
2009. jan. 31. 14:27
 5/9 anonim ***** válasza:
14:03-as! Mit csináltál a tangáiddal, amik ugye megmaradtak? :)
2009. jan. 31. 15:44
 6/9 anonim ***** válasza:
7%

-.-"

dehogy bajj

én már 2.-os koromban azt hordtam és nem volt baj

miért lenne baj??

2009. jan. 31. 15:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

15:44-es!

semmit:) be vannak vágva az egyik fiókba, ahol a nem használt ruháim is vannak. gondolom azért csak nem tartasz rájuk igényt?:D

2009. jan. 31. 15:51
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Itt 15:44-es. Csak érdekelt, mi lett a sorsa a sok megmaradt tangának. :)
2009. jan. 31. 16:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem se baj.
2009. dec. 3. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!