Egy 14 éves csaj hogy öltözködjön?
köszönöm a tippet :)
de én nem szoktam olyan sötét cuccokba járni :D
elfelejtettem odaírni h jelenleg miket hordok:
nyáron rövidgatya vagy miniszoknya, papucs(strandpapucshoz hasonló, fekete-pink), meg póló v. trikó:D
ha hidegebb van akk csőgatya, egy póló egy pulcsi és deszkáscipő. és általában szinesen öltözködök
Szia!
Én is 14/L vagyok.Nem követek semmilyen divat irányzatot,nem vagyok divat-majom.Egyszerűen olyan ruhákat hordok amik tetszenek és jól állnak:)
Ha jól áll a ruha és jól érzed magad benne azt látni fogja a külvilág is:)
Egyébként nagyon tetszik az olyan gatya nekem,ami egyenes szárú,de nem teljesen cső gatya.Csak sajnos nem láttam olyat ami jó lenne rám:( Illetve van nem a hagyományos trapéz hanem olyan ami folyamatosan bővül.Felsők közül inkább a nőiesebb darabokat részesítem előnyben,de van egy pár sportos-nőies felsőm is.Szeretem a színes,mintás ruhákat és kiegészítőket.A szoknyát nem igazán szeretem,de van amikor olyanom van és szoknyát veszek fel.
Röviden ennyi:)
14/L
"Egy 14 éves csaj hogy öltözködjön?"
ahogy akar! ...
a kérdést nem azért tettem fel hogy ennyit írjatok "amit akarsz"
mert hiába veszek fel amit akarok, leszólnak h egy kicsit vegyek visszább. pl ha nyáron kint van egy picit a hasam, vagy ha télen magassarkú csizmába vagyok. én csak ezért kérdeztem hogy más 14 éves lány h öltözködik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!