Hol vásárolhatok szexis kismama fehérneműt, és ruhát?
legegyszerűbben a brendonban,bár azok inkább kényelmesek,nem a szexi jelző jut eszembe róluk,és elég drágák is...
ezt nézd meg:
én 23 éves vagyok,38 hetes,terhességem idején is voltam fehérneműmodell,a legutolsó képeim kb két hete,36 hetesen készültek,rám ugyanolyan csipkebugyit adtak,mint amit a nem terhes nők hordanak... (nem híztam,a hasam se lett nagy...genetika)
szerintem amíg kényelmesek a régi bugyik,vagy ha egy-két mérettel nagyobbat vásárolsz,az is tökéletes,igazán szexi kismama fehérneműt magyarországon nem lehet kapni...sajnos
amúgy fotózáshoz az f§f fehérneműi nagyon dekoratívak,nagyobb méretben is vannak,szépen tartják a mellet,és a francia bugyik nagyon csinosak,főleg egy kismamának...cél hogy diszkréten legyen szexi...
és nem utolsó szempont,hogy nagyon jó az áruk,viszonylag olcsók,így többet tudsz venni,és változatosabban tudod variálni őket...
viszont azt tanácsolják nődokik,hogy lehetőleg ne hordjunk merevítős melltartót,mert állítólag összetöri a tejcsatornákat,persze gondolom ennek már csak a vége felé van jelentősége...úgyhogy ha ilyet vennél,csak a fotózás idején hord inkább :)
remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!