Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a különbség 1 kinai 500ft...

Mi a különbség 1 kinai 500ft dorkó és 1 15 000-es converse között? Mitől birja annyi ideig?

Figyelt kérdés
2011. jan. 11. 07:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
8%
Mert csak egy nyomi divatmárka, azért...
2011. jan. 11. 13:42
 12/19 anonim ***** válasza:
57%
de mielőtt bejött divatba azelőtt is volt, tehát az állításod helytelen (:
2011. jan. 11. 14:05
 13/19 anonim ***** válasza:
a converse teljesen más gumiból van a talpa ezért nem is nagyon megy szét és az anyaguk se ugyan olyan. Bár én tesire joma cipőket szeretek hordani kézizni meg a puma vagy kempa.
2011. jan. 11. 16:12
 14/19 anonim válasza:

Nekem van három converse tornacipőm, és nagyon jól bírja mindegyik! Pedig nem kímélem egyiket sem. Persze, egy idő után betörik, ahogy minden más cipő is, de ez maximum esztétikailag zavaró...

Elsősorban szerintem teljesen más érzés járni benne. Aki járt már hónapokig converse cipőben, az pontosan tudja miről beszélek! Pont ott tartja az ember bokáját és sarkát, ahol szükséges, puha a talpa belül, nem csúszik, stb. Nekem alapból kis lábam van széltében is, és akármilyen kínai cipőt vettem tesire, állandóan lötyögött benne a lábam széltében, kényelmetlen műanyag bélése volt, beleizzadtam... Mintha az ember valami kényelmetlen papucsban mászkálna...

Ráadásul kb egyszer mész ki vele az utcára, és mehet is a kukába...

2011. jan. 12. 01:06
 15/19 anonim ***** válasza:
Persze, én még annak idején, mikor a Converse ismeretlen márka volt, akkor vettem egyet, azóta is bírja... de sajnos, mivel nem mindenki olyan gazdag, mint a havonta új converse-t vásároló miss tinip*csák, ezért kénytelen vagyok kínait venni, mert a konzerv bitang drága lett :)
2011. jan. 12. 20:39
 16/19 anonim válasza:

Igen, tényleg elég drága, a legolcsóbb is olyan 12 ezer körül van, de ebbe azért számoljátok bele, hogy milyen sokáig bírja, még úgy is, hogy nem vigyáznak rá! Szerintem ha valaki nagyon vigyáz rá, akkor simán kitart egy fél életen keresztül. (most a klasszikus tornacipőről beszélek)Olyan, akinek soha nem volt converse tornacipője, tényleg ne mondjon olyanokat, hogy szar és szétesik, mert ez egyáltalán nem igaz.

Ráadásul ezek az ócska, 500 forintos kínai cipők egészen biztosan hosszú távon egészségtelenek. Lúdtalpasoknak meg aztán különösen. Némelyiknek már a kialakítása is olyan, hogy ránézni is egy kész gerincfájdalom. Jó, tudom, hogy vannak ilyen 3-4 ezer ft-os kínai cipők is, de akkor meg, ha valakinek van ennyi pénze kínai ócskaságra, akkor miért sajnálja azt a 12 ezer forintot minőségi, tartós cipőre... nem értem. És igen, tudom azt is, hogy majdnem mindent kínában gyártanak, ettől függetlenül az a sok vicik-vacak amit hozzánk hoznak tömegével, olyan ócska és használhatatlan, hogy az leírhatatlan.

2011. jan. 12. 21:52
 17/19 anonim ***** válasza:
A conversem nagyon kenyelmes,ellenben a kinai tornacipovel,ami dorzsoli a labam.inkabb legyen nehany honapig egy dragabb kenyelmes cipo,mint egy evig egy kenyelmetlen(felteve,ha neked a kenyelem a fontos,de azert az ar is szamit,megertem.)
2013. márc. 9. 18:48
 18/19 anonim ***** válasza:
Ugyan emberek most komolyan ... Aki azt írta, hogy ugyanolyan gumiból és anyagból készül a kettő annak szerintem még életében nem volt converse a lábán, de még csak a kezében sem. Nekem volt már sima kínai is, most beruháztam egy converse-re és nem bántam, meg, nagyon stabil és minőségi cipő.Érdekes, hogy nekem például tök fura volt, hogy sokkal nehezebb mint egy pl deichmann-ban kapható utánzat.Szerintem érdemes többet költeni, egy ilyen típusú cipőre, mert ez nem készíti Ki a lábadat,
2014. ápr. 20. 15:21
 19/19 anonim ***** válasza:
Ugyan emberek most komolyan, aki azt írta, hogy ugyanolyan gumiból és anyagból készül a kettő annak szerintem még életében nem volt converse a lábán, de még csak a kezében sem. Nekem volt már sima kínai is, most beruháztam egy converse-re és nem bántam, meg, nagyon stabil és minőségi cipő.Érdekes, hogy nekem például tök fura volt, hogy sokkal nehezebb mint egy pl deichmann-ban kapható utánzat.Szerintem érdemes többet költeni, egy ilyen típusú cipőre, mert ez nem készíti Ki a lábadat, tény, hogy nem olcsó, de hosszú távon jobban megéri.
2014. ápr. 20. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!