Nagyon görbe a lábam, és szégyellem, de mégis szeretnék csinosan öltözni. Mit tegyek?
esetleg képet nem tudnál felrakni...csak a lábadról...:)
akkor mi is eltudnánk dönteni, hogy mennyi van igazad és mennyire nem....mert nem minden attól függ, hogy görbe e a lábad, vmint az ember hajlamos magába szugerálni ezeket a gondolatokat....ami nem jó... szntem hagyd figyelmen kívül és nyugodtan vegyél fel szoknyát...ha valaki beszól vagy egyik füleden be - másikon ki...vagy mond meg, hogy nem kérdezted és hagyd ott
ha ezen rágódsz nem lessz jobb semmivel, csak magadat fogod ostorozni ami nem jó dolog :S
légy önmagad és merd vállalni aki vagy...senki sem tökéletes és mindenkiben van hiba...aki ilyenért beszól az vagy önimádó vagy cicababa, akinek rózsaszín a világ, esetleg fiúk, akik playboy újság nélkül nem bírják ki....sajnos odáig fajul a világ, hogy már a szeplők miatt is megszólnak embereket és akármit is csináljanak, azok ott lesznek, ha tetszik ha nem...először ezt neked kell elfogadnod magadban, hogy ilyen vagy és azt is, hogy másokban is van hiba...hidd el...(van akinek egy életen keresztül is lehetne sorolni :P )
2. probléma: görbe a lábad
Amíg még nem köszönt be a téli hideg, és nem kezdesz el csizmát hordani, viselj pántokkal díszített félcipőket, ezek ugyanis segítenek elrejteni lábaid görbeségét: olyan fazont válassz, amelyen a keresztpánt ferde, és a boka belsejétől indul lefelé, a bokád külső oldala irányába! Mivel azonban a cipő nem korrigálja teljesen lábaid alakját, néhány ruhadarabbal tereld el a figyelmet a lábszáradról: vásárolj feltűnő mintákkal teli, élénk színű, A vonalú szoknyákat!
Mit ne viselj?
Bármennyire is trendi viselet mostanában a csőnadrág, inkább ne viseld ezt a fazont, ugyanis még jobban kihangsúlyozza lábaid görbeségét! A minit és a szorosan a testhez simuló szoknyákat is érdemes kerülnöd!
erről az oldalról vettem a cikket...
sok fajta lábra vannak tippek...nézegesd meg ha érdekel..rem segítettem és további jó napot...
előző vagyok, aki kérte a képet :)
köszi a képet...
szntem csak a bal lábad görbe 1 picit...a térdeknek nem kell összeérni, mert az sem jó...minden normális alkatúnak nem ér össze a térde-..mert úgy a normális...amúgy....szntem fekete az tényleg nem jó...de a fehér naci
..az olyan szín ami nagyon jól rejt...szntem egy fehér nadrágot válassz, ha tudsz, vagy valami világosabb színűt,pl:
ez egy sötétebb, de mivel "egyenes" féle szűkszárú.../ezt megmagyaráztam....:P kissé egyenesebbnek mutatja a lábad...
szoknyánál pl:
ezek, de alegutolsó a legjobban takaró de mégis mindnet megmutat :)
ez sem rossz bár nem tudom, hogy milyen a stílusod, habár akármien is...kiegészíted magaddal és akkor máris te vagy :) /már megint megaszontam /
remélem segítettem valamit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!