Kinek mi a véleménye a Promod-ról?
Figyelt kérdés
Jó minőségűek a ruháik, megfelelő az ár-érték arányuk?
Nagyon szép holmikat láttam ott...
2011. jan. 10. 12:17
1/8 anonim válasza:
Én szeretem, sokat vásárolok ott. :) De az árakat úgy képzeld el, hogy pl. egy felső 7ezer forint is lehet. De cserébe jól néz ki, és szerintem a minőség is igen jó. Legalábbis nekem még nem koptak el, vagy szakadtak szét az ottani ruháim. :D Amúgy azt hiszem csak felsőim vannak onnan.
2/8 anonim válasza:
Nekem drága, és általában ha megyek egy kört az üzletben, max 1 vagy 2 ruhát találok, ami jól néz ki, de még az sem biztos, hogy annyira, hogy meg is venném. Az az igazság, hogy szerintem soknak furcsa/nem jó a szabása, nem az én ízlésvilágom. Nagyon szeretek varrni, de a promodos ruhák kialakításával különösen nem szimpatizálok. Egyébként az tény, hogy jó minőségűek, sokáig bírják. Szóval ár/érték arányban szerintem jók, a személyes véleményemet leszámítva.
3/8 anonim válasza:
Szerintem az ár érték aránya nevetségesen sok. Egy szar kis pántos kínai felsője 6000 ft, meg 10 ezer. Nem ér annyit.
4/8 anonim válasza:
én féléve vettem egy farit ott.nagyon jó az anyaga nem nyúlik szépen tartja a formáját.8500ért simán megérte
5/8 anonim válasza:
én egy cipőt vettem ott nyáron, és elég gagyi volt a minősége,hamar szétment.
a ruhák szerintem nevetségesen és indokolatlanul drágák, nekem túl konzervatívak, nem az én stílusom, de az a cipő nagyon megtetszett:)
6/8 anonim válasza:
nem igazán az én világom, de tavaly találtam egy nagyon szép kis mellényt... eléggé drága volt, de abszolút megérte.. semmi baja sincs, pedig én sajna nem vigyázok annyira a ruháimra
7/8 anonim válasza:
Van 1-2 cuccom onnan, de csak akkor vásárolok ott, ha leértékelés van.
8/8 anonim válasza:
van onnan bőrdzsekim, ami 25.000 ft volt, de imádom, egyszerűen nagyon szuper, nekem megérte..:) amúgy szuper a promod, az egyik kedvenc üzletem. a virágos szoknyák meg a felsők teljesen az én világom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!