Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet venni Misso márkájú...

Hol lehet venni Misso márkájú ruhákat?

Figyelt kérdés
Szeretnék Misso márkájú ruhákat venni, mert nagyon tetszenek, de nem tudom, hogy Pesten melyik üzletekben és hol lehet kapni. Kérlek segítsetek!
2009. jan. 29. 15:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Plázákban pl.
2009. jan. 29. 15:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy plázában, de ahogy elnéztem nem nagyon van "Misso" nevű bolt. Érdekelne, hogy pontosan melyik plázában és melyik üzletben lehet ilyet találni.
2009. jan. 29. 15:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Westendben is találsz.. 1. szinten a Jókai Móron.. arra keresd, ott van valahol (:

Vagy pedig az Üllői úton..

Ezekről tudok :P

2009. jan. 29. 16:19
 4/4 anonim válasza:

Több helyen is lehet Missos termékeket,ruhákat kapni.

Pl:Westend,Mammut,Delta üzletház(Én ezt ajánlom) 18 kerületben az Üllői úton és még az Alacskai lakótelepen is van egy kis butik ahol van 1,2 Missos cucc...szintén 18 ker csak nem Pestszentlőrinc,hanem Pestszentimre. Ezek közül a legjobb Delta,aranyos eladóval és mindig új missos cuccokkal,nem csak Misso van ott.:)

2009. márc. 6. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!