Kik viselnek Lonsdale cuccokat?
Figyelt kérdés
2009. jan. 29. 13:22
21/25 anonim válasza:
Mint ahogy alsógatyát is hordanak ők IS. xD
22/25 anonim válasza:
Például gyerekek. Ezen az oldalon pl. pink gyerekruhát találtam.
www.olcsosportruhazat.hu
Persze nekem is van több ilyen ruhám. Nem támogatok semmilyen szélsőséges nézetet, de nagyon jó minőségűek.
23/25 anonim válasza:
Ezt meséljétek el az vasútállomáson a cigányoknak is,hogy ez nem skinhead márka.
-Mivan csiragyerek skinhead vagy? És már ütnek is :)
24/25 anonim válasza:
Érdekes én már cigányon is láttam lonsdale pulcsit, me sukár, hogy 10ezer felett van egy pulcsi belőle oszt teccik nekik.
25/25 anonim válasza:
én most rendeltem egy Lonsdale cipőt, és nem vagyok sem punk, sem skinhead, sem roma, sem pedig néger, átlagos Magyar ember vagyok aki nem részesíti egyik márkát sem előnyben, ha megtetszik egy cipő, pulcsi, nadrág, bármi más akkor megveszem és hordom, a Lonsdsle sport márka box és más küzdő sportokhoz köthető, az meg hogy kik hordják teljesen mellékes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!