Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kik viselnek Lonsdale cuccokat?

Kik viselnek Lonsdale cuccokat?

Figyelt kérdés
2009. jan. 29. 13:22
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
78%
Most akkor mi van a Retro cuccokkal? Nehogy már azt is kötni lehessen valami "csoporthoz"... :SSS
2009. jan. 30. 14:14
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

*19:45-ös válaszoló vagyok...

Hát a tudatlanok ígyis úgyis a nácikhoz fogják kötni a Lonsdale-t, esetleg Everlast-ot, de még egyszer mondom, igaz, hordják azok is, de skinhead "családfa" nagyon nagy!És nem csak rasszistákból áll! Vmien szinten a hozzá kapcsolódó zene Jamaica-ról származik, ott meg ugye négerek élnek, szóval ne beszéljünk hülyeségeket...

´60-as években ott voltak a "büdös, füves" hippik - így gondolták azok az emberek, akik nem szerették őket, ezért jelent meg az "ellentábor" a mods, akik a hippik ellentétje volt:rövid haj, tiszta ruha, szép munkás bakancsokat, nadrágtartó. Ezek a fiatalok munkás családokból származtak, ezért jártak kocsmákba szórakozni jamaica-i zenére/reggea, ska/. Ezeket a sötét bőrü fiatalokat Rude boys-nak is hívtak. Kalapokat, ingeket hordtak és nagy hatással voltak az úgyszint angol munkás családból származó srácokra, akik a jamaica-i zenét sajátjuknak kezdték tekinteni, és így jöttek létre a skinhead-ek, akiket boot boys-nak is hívnak...

Ez a kezdet, persze aztán páran idővel rasszisták lette, aztán jött a SHARP (SkinHeads Against Racial Prejudice, azaz Skinheadek a faji előítélet ellen).

Szóval nem elítélni minden embert, aki esetleg kopasz, vagy ha nem is, de Lonsdale-t hord!

(De mondjuk itt nálunk a nácik Hooligans márkás cuccokat hordanak!)

Pár kép:

Rude boys:

[link]

2009. jan. 30. 15:28
 13/25 anonim ***** válasza:
65%
Hát én 30 éves csaj vagyok. Meglepődve olvastam az előttemszólókat, és néztem meg a linkeket. Mostantól óvatosan kell viselnem a kis pink pulcsimat?:) Kész vicc...
2009. febr. 1. 11:44
 14/25 anonim ***** válasza:
83%

Azt a mindenit de sok okos ember van! Pár rokonom kint él angliában és a 3éves fiamat ellátják ruhákkal! Szinte csak lonsdale ruhái vannak! Szegénykém náci lett 3 évesen????

Mellesleg minden 2. roma emberkén is ilyet látni! Ők is nácik???

2009. febr. 5. 11:08
 15/25 anonim ***** válasza:
89%
Előző vagyok, ja és igen ez egy sport márka a boxra szakosodva leginkább!
2009. febr. 5. 11:10
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom kire gondoltál, hogy kik azok az okos emberek, de en 2x írtam ide(azt a jó hosszút) és nem okoskodni, hanem az igazat írtam le, mert mindenki azt hiszi, ha egy kopasz/skinhead/ felveszi a Lonsdale-t akkor máris náci!A fenéket!....De ezt már elmagyaráztam...

Igazad van, és hozzáteszem, az Everlast is box cuccokra márka, ugyanúgy sportmárkák továbbá a Fred Perry, Holligans, amiket szintén a "kopaszok" is hordják, de ugyanúgy egyszerü emberek is, most azok is nácik?Ne vicceljetek!

2009. febr. 5. 13:44
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

hallottam erről de ez hülyeség:/

punk vagyok én is hordok és más punk ismerőseim is:D

2009. szept. 5. 08:10
 18/25 anonim válasza:
100%
A német neonácik "saját", mesterséges márkája a CONSDAPLE (NSDAP).
2010. febr. 21. 16:22
 19/25 anonim válasza:
100%
A CoNSDAPle mellett van még más is nekik, pl a norvégosan hangzó, norvég zászlót is ábrázoló, de amúgy német tervezésű Thor Steinar, aminek a logóját át kellett tervezni , mert a bíróság is kifogást emelt ellene. Meg van a Gothland , stb is. Azok tényleg eléggé szűk, valóban inkább a szélsőséges körökben viselt márkák, nem úgy, mint a sportruhákat gyártó Lonsdale, aminek volt anno egy kampánya is a rasszizmus ellen, ha jól tudom.
2010. febr. 27. 16:04
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Skinheadek IS hordják, nem azt jelenti, hogy csak Ők, de Ők is!
2010. jún. 5. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!