Kik viselnek Lonsdale cuccokat?
*19:45-ös válaszoló vagyok...
Hát a tudatlanok ígyis úgyis a nácikhoz fogják kötni a Lonsdale-t, esetleg Everlast-ot, de még egyszer mondom, igaz, hordják azok is, de skinhead "családfa" nagyon nagy!És nem csak rasszistákból áll! Vmien szinten a hozzá kapcsolódó zene Jamaica-ról származik, ott meg ugye négerek élnek, szóval ne beszéljünk hülyeségeket...
´60-as években ott voltak a "büdös, füves" hippik - így gondolták azok az emberek, akik nem szerették őket, ezért jelent meg az "ellentábor" a mods, akik a hippik ellentétje volt:rövid haj, tiszta ruha, szép munkás bakancsokat, nadrágtartó. Ezek a fiatalok munkás családokból származtak, ezért jártak kocsmákba szórakozni jamaica-i zenére/reggea, ska/. Ezeket a sötét bőrü fiatalokat Rude boys-nak is hívtak. Kalapokat, ingeket hordtak és nagy hatással voltak az úgyszint angol munkás családból származó srácokra, akik a jamaica-i zenét sajátjuknak kezdték tekinteni, és így jöttek létre a skinhead-ek, akiket boot boys-nak is hívnak...
Ez a kezdet, persze aztán páran idővel rasszisták lette, aztán jött a SHARP (SkinHeads Against Racial Prejudice, azaz Skinheadek a faji előítélet ellen).
Szóval nem elítélni minden embert, aki esetleg kopasz, vagy ha nem is, de Lonsdale-t hord!
(De mondjuk itt nálunk a nácik Hooligans márkás cuccokat hordanak!)
Pár kép:
Rude boys:
Azt a mindenit de sok okos ember van! Pár rokonom kint él angliában és a 3éves fiamat ellátják ruhákkal! Szinte csak lonsdale ruhái vannak! Szegénykém náci lett 3 évesen????
Mellesleg minden 2. roma emberkén is ilyet látni! Ők is nácik???
Nem tudom kire gondoltál, hogy kik azok az okos emberek, de en 2x írtam ide(azt a jó hosszút) és nem okoskodni, hanem az igazat írtam le, mert mindenki azt hiszi, ha egy kopasz/skinhead/ felveszi a Lonsdale-t akkor máris náci!A fenéket!....De ezt már elmagyaráztam...
Igazad van, és hozzáteszem, az Everlast is box cuccokra márka, ugyanúgy sportmárkák továbbá a Fred Perry, Holligans, amiket szintén a "kopaszok" is hordják, de ugyanúgy egyszerü emberek is, most azok is nácik?Ne vicceljetek!
hallottam erről de ez hülyeség:/
punk vagyok én is hordok és más punk ismerőseim is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!