Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek gáz, ha egy...

Szerintetek gáz, ha egy felnőtt pasi felemás cipőfűzőt, színes csőgatyákat, hülye pólókat meg olyan manós sapkát hord?

Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 22:11
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Attól függ, mennyire felnőtt. Ha 20 éves, akkor jópofa, ha 50, az már kicsit fura:)

De szerintem nem gáz, biztosan üdítő látvány a sok "egyenruhát" hordó ember között.

2011. jan. 11. 17:31
 22/23 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem baj, még dicséretes is az, hogy idősebb korodban is vállalod a stílusodat. Ha tudod viselni, nyugodtan :)
2011. jan. 11. 17:39
 23/23 anonim ***** válasza:

lázadásból.. na ez a gyerekes, ők szoktak lázadni. Szerintem alapból az gáz, hogy valaki az öltözékével szeretne kitűnni a tömegből. Én olyan ruhákat hordok, amik kényelmesek és tetszenek nekem, vagy valami miatt "kedves" darabok.

Számomra az a férfi, aki nem a divatot próbálja követni, nem is akar kitűnni, egyszerűen csak olyan ruhákat hord, ami neki tetszik, kényelmes számára, és mindezek egy kellemes összhangban érvényesülnek rajta. Az, hogy az embernek mi tetszik, arra sajnos nagy befolyással van az aktuális divat.

Attól még senki nem birka, hogy nincs feltűnési viszketegsége..

2011. jan. 11. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!