Szerintetek gáz, ha egy felnőtt pasi felemás cipőfűzőt, színes csőgatyákat, hülye pólókat meg olyan manós sapkát hord?
Figyelj, van akinek ez is tetszik.
Nekem speciel nem, túl bolondnak, férfiatlannak tartom. Gyerekesnek inkább.
És szerintem butaság arról beszélni, hogy milyennek "kéne" lennie, számomra pl. az lenne a legideálisabb, ha öltözködésében a 19.sz-ból lépet volna ki, akkor hasonlítanánk :D Na de ilyen téren mindenkinek mások az igényei.
Ne megfelelni próbálj, hanem légy olyan, ahogy jól érzed magad. 22/L
magyarázatokat kérnék, hogy miért.
És arra is, hogy ha egy nő öltözködik így, az miért nem baj?
És mi a baj a gyerekességgel?
Ez mitől gyerekes?
Hogyan KELL öltözködnie egy férfinak?
Látom nem értetted meg a válaszom tartalmát.
NEM BAJ, csak ne várd el, hogy mindenkinek tetsszen! Különbözünk, tudod.
És azért gyerekes, mert ezek főleg a tinidivat, gyerekdivat elemei, de ezt nyilván te is tudod. És szerintem nőnél is pont ugyanolyan "gáz", mint férfinál: egyáltalán nem, de nekem nem tetszik! Ennyi.
Köszi a válaszokat!
03:20-es szted akkor mi a divatos?
(Am utolsó véleményével értek egyet én is. És én inkább úgy lázadásból csinálom, meg jópofaságból. Tom, hogy mások szerint ez gáz, de nem érdekel, nem akarok úgyse beilleszkedni a társadalomba a többi "normális" birka közé.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!