Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek gaz, ha holnap is...

Szerintetek gaz, ha holnap is abba a nadragba megyek, mint ma? (meg a kabat is ugyanaz, meg a csizma is) oszinten.

Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 18:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem ez teljesen rendben van, hogy egy lánynak sok ruhája van.Nekem is eszméletlen sok van, és mielőtt baszogatnátok azért van, mert dolgozok a pénzért (párommal élek, szóval van autó, lakás , és személyi kölcsönöm, meg megtakarításom,meg biztosításaim, jahh és cigizek is, és láss csodát, mégis tudok magamnak bármikor vásárolgatni. Ez azon múlik, hogy ki mennyit tesz érte.. És a vöröskeresztnek adom minden negyedévben szépen mosva zsákolva a ruhákat amiket nem használok.Szóval segítek másoknak is.Az irigy emberek egy egyszerű kérdésben is belegondolnak mindent, és megragadják az alkalmat, hogy névtelenül utálkozzhassanak, és siránkozhassanak.

Az íráshibákért bocsi, ma extra extra hosszú körmöket csináltattam, és kicsit még furi

2011. jan. 5. 21:20
 22/25 anonim ***** válasza:
78%

még mindig előző vagyok, szerintem ha van több is akkor vegyél fel másikat,amúgy a felső és a kiegészítőket kell mindig másikat felvenni, az jobban számít

Puszi

21 L

2011. jan. 5. 21:21
 23/25 anonim ***** válasza:
63%

Nem értem a sok tapló hozzászólást...

Nem gáz, de van van több ruhád akkor öltözz választékosan. Legalább a nadrág vagy a cipő vagy valamelyik legyen más.

Nyilván ha valaki nem teheti meg akkor az ugyanazt veszi fel. De ha neked van pl. 7 kabátod akkor váltogatva viseld.

25L

2011. jan. 5. 21:30
 24/25 anonim ***** válasza:
78%

lányok!

nem is az húz fel sokmindenkit, hogy ennyi cucca van, hanem az, hogy

-nem a saját pénzéből, és 'felvág'

-ennyire eszetlen, és a kívülállókat nem szemléli?(nem szoktam figyelni miben járnak az oszt társaim... vagy hogy írta)

2011. jan. 5. 22:08
 25/25 anonim ***** válasza:
88%
őszintén?? gáz...hogy ilyen buta vagy
2011. jan. 6. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!