Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek gaz, ha holnap is...

Szerintetek gaz, ha holnap is abba a nadragba megyek, mint ma? (meg a kabat is ugyanaz, meg a csizma is) oszinten.

Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 18:43
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Kb 7 kabatom van...

De nem mindegy az?

2011. jan. 5. 19:07
 12/25 anonim ***** válasza:
63%

AZANGYADURISTENIT!

Amúgy meg nem mindegy.

2011. jan. 5. 19:09
 13/25 anonim ***** válasza:

Én cserélgetni szoktam mindig szóval pl. a tegnap előttit veszem fel vagy az az előttit.

Különben meg nem gáz, csak ilyet nem szoktak csak úgy kérdezni és a többiek is azért akadtak ki , mert úgy tűnik , mintha nem is a válasz érdekelne csak fel akarnál vágni vele ...

2011. jan. 5. 19:31
 14/25 A kérdező kommentje:

deh akarok felvagni vele

Van olyan, akinek sokkal tobb ruhaja van

csak nekem furan jon ki, hogy 2 napig egy nadragba, en nem nezem aaz osztalytarsaimat, hogy mikor mi van rajtuk es azert kerdeztem....

2011. jan. 5. 19:38
 15/25 anonim ***** válasza:
71%
Ezt komolyan gondoltad ?? Ha tiszta , akkor oké , de ha már teli sz@rtad , hugyoztad , akkor ne vedd fel ... Minek neked 7 kabát ?? Én egy kabátban kihúzom a telet ... jaa tudom , neked állva ki van nyalva a segged ... Amúgy meg senki sem szólna meg téged ... Csak az a baj , hogy az ilyen elkényeztetett idiótáknak semmi lelkük sincs , mert amíg te nem tudod , hogy melyik kabátodat vedd fel , addig szerencsétlen hajléktalan , aki arra vágyik , hogy legyen fedél a feje fölött szétfagy, az úton.
2011. jan. 5. 19:45
 16/25 A kérdező kommentje:
Dolgok ide vagy oda: abbol a penzbol vettem a ruhaimat, amit mas elcigizett...
2011. jan. 5. 19:47
 17/25 anonim ***** válasza:
79%

Előző vagyok(19:45) ... ki cigizett el mit ?? Te komolyan ilyen sötét vagy ?? Te rendelkezel saját keresettel vagy az számít a te pénzednek , amit apuci meg anyuci a segged alá tolt ? Mert azért nem te dolgoztál meg , hanem ők ... És itt nem az a ciki ember , hogy most 2-x veszel fel egy nadrágot egymás után , hanem az , hogy ezt a kérdést feltetted . De ez a 7 kabát ... hát én nagyon nagyot néztem. De gondolom nem a kínaiból vetted... És kedvesem : Nem a ruha teszi az embert , tartja a mondás. Az emberek sokkal jobban értékelnék azt , hogy ha segítenél a másikon. De szerintem az embernek már 11-es korára kialakul a személyisége , szóval már sajnos nem tudsz ezzel mit kezdeni ...

14/F

2011. jan. 5. 19:56
 18/25 A kérdező kommentje:
Nah jo! Folosleges vitakba nem megyek bele! Nem ismersz, tehat nem tudod, milyen vagyok! Egy kerdesbol nem fogsz egy embert megismerni. De ezt te is tudod!
2011. jan. 5. 20:06
 19/25 anonim ***** válasza:
Igen, valószínűleg mindenki a te ruháid bámulja egész nap, és felírják, hogy heti hányszor volt rajtad az adott ruhadarab.:))
2011. jan. 5. 20:42
 20/25 anonim ***** válasza:

Ha van 7 kabátod, akkor NE UGYANABBAN menj, mint ma, nacit is cserélj, majd menj a maiban mondjuk hétfőn megint, persze ha koszos, akkor mosás után vedd csak fel.

Ha ennyi cucca van egy embernek, akkor miért mennél ugyanabban 2 egymást követő nap?

26˘L

2011. jan. 5. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!