Rendelt valaki már az Otto-tól? Mik a tapasztalatok? Milyen minőség?
Figyelt kérdés
Az Otto-tól szeretnék rendelni több terméket, de félek az internetes vásárlástól, mert kép alapján nehéz eldönteni, hogy milyen anyga stb. Rendelt már valaki tőlük?2011. jan. 5. 12:33
1/3 anonim válasza:
Rendeltem két női felsőt. Az egyik (műszálasabb)nagyon gyorsan kibolyhosodott, a másik (pamut, fekete) pedig gyorsan kinyúlt és kifakult, úgy, hogy az előírásoknak megfelelően mostam őket.
2/3 anonim válasza:
rendeltünk 5-6 cuccot pár éve tőlük.
Volt 1-2 hatalmas átcseszés - pl. fotón rohadt jól kinéző farmer, és egy szép dzseki. A dzseki nem is dzseki, hanem iylen esőkabát-anyagból összetákolt teljesen béleleteln széldzseki, a farmer rossz szabású.
Akkor volt a különbség, mintha egy sztárszabó tervezné, csinálná a fotón lévőt, és egy életében először varró azt, amit postán megkapsz.
Óriási különbség, a gatyát csak akkor hordtam, mikor alapból is rossz napom volt és az se érdekelt, hogy nézek ki, a dzsekit még sose.
Volt 2-3 bői felső is, azok ugyanolyanok, mint a képeken.
De úgy tudom, Budapesten van egy Otto bolt, ahol mindent élőben is megnézhetsz, egy nagyon kövér ismerősöm egyszer azt mondta, onnan veszi az összes gatyáját, jól néznek ki.
3/3 A kérdező kommentje:
Értem! Ettől féltem, hogy a minőség gagyi. Biztos vannak olyan darabok amelyek nem okoznak csalódást, de nem szeretnék lutrizni .... A húgom Németországban lakik és Ő gyakran rendelt az Ottótól, és úgy csinálta, hogy egyszerre nagyon sok cuccot rendelt (alig bírta felvinni a lakásba a futár), de háromnegyedét mindig vissza küldte.
2011. jan. 5. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!