LG GT540 Optimus. Tapasztalatok? Minőség?
ROSSZ ROSSZ ROSSZ ROSSZ
Ha teheted Gyűjts kicsit több pénzt és Vegyél SonyEricson Xperia X8 at vagy Samsung Galaxy 3 at
Ha megnézed a T mobile nál a telefon adatait az LG nél a színválaszték 300 ezer a Sonynál és a Samsung nál 16 millió! Az érintőképernyő minőségéről nem is beszélve. Nagyon sok Optimust láttam már törött képernyővel de Sony-t és samsungot még egyáltalán nem... (nem rendes hanem optikai Törés)
"A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad."
Uncsi már az LG fikázásod minden kérdésnél.
Kérdező: látom olyan 35-40 körül akarsz telót venni.
Ajánlom a ZTE Blade-et.
"Ha megnézed a T mobile nál a telefon adatait az LG nél a színválaszték 300 ezer a Sonynál és a Samsung nál 16 millió!"
Sokat nem jelent ám. Volt a kezemben 16 millió színű Nokia meg 256k színű Sony és kb észre sem lehet venni a különbséget, egyszerűen az emberi szem nem tudja megkülönböztetni.
Egyébként barátnőmnek van LG GT540 és nincs vele semmi baja, nagyon szereti, szerintem sem annyira rossz de árban inkább olyan 20-23k lenne reális érte.
A válasz írója 55%-ban hasznos válaszokat ad.
Nem értem, hogy amihez nem értesz miért kell belepofázni?? És egy olyan válszát leszólni aki gen is ért a készülékekehze és nem beszélve használja is azokat rendszeresen, nem mint te h ien van a barátnőmnek, oan van édesanyukámnak stb... Ha szted az emberi szem nem lássa a különbséget a 252 ezer és a 16 millió szin között, akkor mégis minek tesznek a telefonokba olyant?? Tudatlan bunkónak tünsz ez a válasz alapján. Nem beszélve h nem m1 h egy Nokia képernyőjéről vagy egy Sony vagy Samsung képernyőről beszélünk. Dehogyisnem, nagyon is érzékeli, de ezzel bizonyitod, hogy te még ÉLETEDBEN NEM LÁTTAD A 2FÉLE KÉPERNYŐT EGYMÁS MELLETT. A fikázásról nem tudom miről beszélsz, mert én csak itt oltottam be az LG-nek jogosan, rajtam kivül még 100an is lehetnek 73%-akkal a más kérdéseknél, és biztos van közöttük olyan aki nem szereti az LG-t! Normális felfogású ember nem szereti az LG-t, csakhát árban éppen jó neki!!! Máskor kicsit tapasztalodj ls gondolkozz mielött leszólsz vlkit, mert hanem csak elárulod magadról h egy tudatlan bunkó vagy, ki sok kérdésre olvas itt választ, de az adott készülékeket életében nem probálta 5 percnél tovább...
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
Ez a 16 millió és 256ezer szín valóban a világ legnagyobb átverése..De persze ragozhatod meg kiabálhatsz,de ettől még nincs igazad..
Szerintem nyugodtan vegyél gt540-et:
Ajánlott!
Itt van a htc Desire HD és a Samsung Galaxy S egymás mellett. A htc-ben 252 ezer szinű képernyő van, mig a Samsung-ban 16 milli szinű SuperAMOLED. Ahogy mondod, tényleg hatalmas átverés a szinek száma, hisz jól látható, hogy semmi különbség a 2 telefon képernyője között. (Csufondárosság, h a hozzá nem értők tanulják meg h ne ugassanak bele amibe nem értenek). A Mobilarena tezstjáről annyit, hogy ők a készülékeke újonnan tesztelik és nem 3-4 hónaposan, mikor a képernyő már optikai törésekkel teli és az egész rendszer töbsször is lefagy. :)
"A Mobilarena tezstjáről annyit, hogy ők a készüléket újonnan tesztelik és nem 3-4 hónaposan"
Nyilván újabb szoftverrel azért sokkal szebb a HTC képernyője mint a gyárival. Kontrasztaránnyal/fényerővel lehet játszani.
Tudhatnád, hogy az ilyen összehasonlítási képek nem reálisak, mert az ilyen képernyőknél számít a betekintési szög és nem megfelelő szögből nem adnak szép képet.
Akár mondhatnám, hogy rossz szögből van fotózva és azért tűnik csúnyának a HTC képe de én fogtam élőben ilyen telót és mondhatom, hogy nagyon is szép képe van és nem ilyen fakó mint a képen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!