Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG GT540 Optimus. Tapasztalato...

LG GT540 Optimus. Tapasztalatok? Minőség?

Figyelt kérdés
2011. jan. 11. 18:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Tapasztalat? 3 hónap. Minőség? A minőségtelenség non plus ultrája, főleg a képernyője miatt, melyben rengeteg hibát leltem fel, ráadásúl elromlott. Sokat recsegett, rengeteget lefagyott, wi-fi kritikán aluli, egyedül az oprendszere, amivel megvoltam elégedve. Ezután kell a fenének LG, csak az vegyen akinek nincs pénze jobbra, vagy nem akar többet áldozni telefonra....De ebben az árkategoriában mai fejjel Galaxy 3-at, X8-at vennék.
2011. jan. 11. 18:50
 2/13 anonim ***** válasza:

ROSSZ ROSSZ ROSSZ ROSSZ

Ha teheted Gyűjts kicsit több pénzt és Vegyél SonyEricson Xperia X8 at vagy Samsung Galaxy 3 at

Ha megnézed a T mobile nál a telefon adatait az LG nél a színválaszték 300 ezer a Sonynál és a Samsung nál 16 millió! Az érintőképernyő minőségéről nem is beszélve. Nagyon sok Optimust láttam már törött képernyővel de Sony-t és samsungot még egyáltalán nem... (nem rendes hanem optikai Törés)

2011. jan. 11. 18:52
 3/13 A kérdező kommentje:
durva...és az optimus one?
2011. jan. 11. 19:04
 4/13 anonim ***** válasza:
A ZTE Blade-et nagyon dicsérik, de most pont kifogyott a T-Mobilnál.
2011. jan. 11. 19:33
 5/13 anonim ***** válasza:
Haggyad már az LG-ket. Egyáltalán nem bevállt telefonok, nem is értem miért ragaszkodsz hozzá. Optimus ONE?? Inkább akkor már Galaxy S. Ja hogy az túl drága?? Akkor kell venni LG, ez mondtam, az vesz LG-t aki nem akard többet kiadni jobbra. Minek neked a legújabb?? Akkor érd be egy normális telefonnal, hanem gyűjts Galaxy S-re, de nehogy már ien Optimusokkal foglalkozzatok. Még friss ezért nem tudok sok véleményt mondani, de a képernyője és tudása mindent elárul...nem lett belőle egy nagyon a fölhöz verő készülék. Nem beszélve az LG összeszerelési minőségéről. Vásároljunk olyant ami jó és megengedhetjük. Ne olyant ami jónak tünik és olcsó. Főleg a LG, ami ilyen téren a béka fene alatt van, akkor inkább tényleg ZTE Blade, de sztem Sony, Samsungok messz jobbak....főleg a Samsung.
2011. jan. 11. 20:44
 6/13 anonim ***** válasza:

"A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad."

Uncsi már az LG fikázásod minden kérdésnél.

Kérdező: látom olyan 35-40 körül akarsz telót venni.

Ajánlom a ZTE Blade-et.

"Ha megnézed a T mobile nál a telefon adatait az LG nél a színválaszték 300 ezer a Sonynál és a Samsung nál 16 millió!"

Sokat nem jelent ám. Volt a kezemben 16 millió színű Nokia meg 256k színű Sony és kb észre sem lehet venni a különbséget, egyszerűen az emberi szem nem tudja megkülönböztetni.

Egyébként barátnőmnek van LG GT540 és nincs vele semmi baja, nagyon szereti, szerintem sem annyira rossz de árban inkább olyan 20-23k lenne reális érte.

2011. jan. 12. 09:56
 7/13 anonim ***** válasza:

A válasz írója 55%-ban hasznos válaszokat ad.

Nem értem, hogy amihez nem értesz miért kell belepofázni?? És egy olyan válszát leszólni aki gen is ért a készülékekehze és nem beszélve használja is azokat rendszeresen, nem mint te h ien van a barátnőmnek, oan van édesanyukámnak stb... Ha szted az emberi szem nem lássa a különbséget a 252 ezer és a 16 millió szin között, akkor mégis minek tesznek a telefonokba olyant?? Tudatlan bunkónak tünsz ez a válasz alapján. Nem beszélve h nem m1 h egy Nokia képernyőjéről vagy egy Sony vagy Samsung képernyőről beszélünk. Dehogyisnem, nagyon is érzékeli, de ezzel bizonyitod, hogy te még ÉLETEDBEN NEM LÁTTAD A 2FÉLE KÉPERNYŐT EGYMÁS MELLETT. A fikázásról nem tudom miről beszélsz, mert én csak itt oltottam be az LG-nek jogosan, rajtam kivül még 100an is lehetnek 73%-akkal a más kérdéseknél, és biztos van közöttük olyan aki nem szereti az LG-t! Normális felfogású ember nem szereti az LG-t, csakhát árban éppen jó neki!!! Máskor kicsit tapasztalodj ls gondolkozz mielött leszólsz vlkit, mert hanem csak elárulod magadról h egy tudatlan bunkó vagy, ki sok kérdésre olvas itt választ, de az adott készülékeket életében nem probálta 5 percnél tovább...

2011. jan. 12. 13:28
 8/13 anonim válasza:

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

Ez a 16 millió és 256ezer szín valóban a világ legnagyobb átverése..De persze ragozhatod meg kiabálhatsz,de ettől még nincs igazad..

Szerintem nyugodtan vegyél gt540-et:

[link]

Ajánlott!

2011. jan. 15. 15:31
 9/13 anonim ***** válasza:

[link]

Itt van a htc Desire HD és a Samsung Galaxy S egymás mellett. A htc-ben 252 ezer szinű képernyő van, mig a Samsung-ban 16 milli szinű SuperAMOLED. Ahogy mondod, tényleg hatalmas átverés a szinek száma, hisz jól látható, hogy semmi különbség a 2 telefon képernyője között. (Csufondárosság, h a hozzá nem értők tanulják meg h ne ugassanak bele amibe nem értenek). A Mobilarena tezstjáről annyit, hogy ők a készülékeke újonnan tesztelik és nem 3-4 hónaposan, mikor a képernyő már optikai törésekkel teli és az egész rendszer töbsször is lefagy. :)

2011. jan. 15. 17:01
 10/13 anonim ***** válasza:

"A Mobilarena tezstjáről annyit, hogy ők a készüléket újonnan tesztelik és nem 3-4 hónaposan"

Nyilván újabb szoftverrel azért sokkal szebb a HTC képernyője mint a gyárival. Kontrasztaránnyal/fényerővel lehet játszani.

Tudhatnád, hogy az ilyen összehasonlítási képek nem reálisak, mert az ilyen képernyőknél számít a betekintési szög és nem megfelelő szögből nem adnak szép képet.

Akár mondhatnám, hogy rossz szögből van fotózva és azért tűnik csúnyának a HTC képe de én fogtam élőben ilyen telót és mondhatom, hogy nagyon is szép képe van és nem ilyen fakó mint a képen.

2011. jan. 15. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!