Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tavaszra nőiesebb de nem túl...

Tavaszra nőiesebb de nem túl nőies cipő?

Figyelt kérdés

Bár még korán van, de jobb ha időben eldöntöm, hogy milyen lábbelit szeretnék tavaszra.

Szeretnék nőiesebb cipőt a sportcipőm mellé, de nem vagyok benne biztos, hogy a személyiségem elbírná ezt a stílust amire elsőnek gondoltam. [link] (persze nem ilyen színben és talán kisebb sarkakkal)

A balerina cipő sem az én stílusom.

Van még valami lehetőségem, amivel nem nyúlok mellé divat szempontjából? Nem kell feltétlen a legfrissebb divatnak megfelelő, csak az a lényeg, hogy ne legyen gáz.

Valami ötlet fazonra?

2011. jan. 3. 18:24
 1/5 anonim ***** válasza:

vagy balerina cipő vagy egy ilyen magassarkú kisebb sarokkal és nem ilyen színben ahogy mondtad :)

inkább a sarok nélküli balerina cipőt ajánlom mert az nem készíti ki a lábadat a sok járkálásban

pl ilyeneket:

[link]

vagy egy ilyen csak más színben

[link]

2011. jan. 3. 19:08
 2/5 anonim ***** válasza:

első, téged se tanítottak meg figyelmesen olvasni ugye?:)

és bocsi hogy nem tudok segíteni, de szerintem ez teljesen egy olyan dolog, hogy meglátni és megszeretni. és nem kell plátói szerelem.(tehát hogy csak képen látod, és sehol máshol nem tudod beszerezni.)

2011. jan. 3. 20:36
 3/5 nebula ***** válasza:
ehhez az is fontos, hogy szereted vagy birod a magassarkut?
2011. jan. 3. 20:44
 4/5 nebula ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

szerintem ezek igazan aranyosak es nem is tul nocisek :)

ha tetszik meg mutatok...

kulonben meg lapostalpubol vagy szandal vagy balettcipo...mast nem kapsz :)

2011. jan. 3. 20:49
 5/5 nebula ***** válasza:
jaigen...elso kep masodik oszlop elso cipojere gondoltam :)
2011. jan. 3. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!