Mi a véleményetek azokról a férfiakról, akik faklumpát hordanak az utcára?
Figyelt kérdés
És itt kizárólag olyan megjelenésre gondolok, ami jó ízlésre és ápolt külsőre vall, csak a férfi a lábán nem cipőt, hanem klasszikus svéd fazonú vagy Scholl formájú klumpát hord zokni nélkül.
Pl.:
[link] vagy
2011. jan. 2. 13:15
11/13 A kérdező kommentje:
Igen, a képeken én vagyok. Egyébként magam is furcsának találom azt, ha egy férfi klumpát vesz fel. Fura hóbort. Bár ha valaki megszerette és jól tudja őket hordani, az nem is érti, hogy másnak miért nem kell. Valaki szimplán öregesnek vagy divatjamúltnak találja, más valakinek az orvosok jutnak eszébe vagy éppen a melegek (jók a válaszok, köszönöm!). Szerintem azonban léteznek szép fazonú klumpák is, és lehet őket igényesen hordani, hogy arra ne mondják rögtön, hogy brrrr... A klumpák 90%-ától mondjuk én is iszonyodom, de a beidegződött előítéletekre egy igényesen összeállított ruhakompozíció, egy meghökkentő klumpával akár kellemesen rácáfolhat...
2011. jan. 3. 18:25
12/13 anonim válasza:
ÚÚúristen, most jót nevettem!:D Ne haragudj, nem akarlak megbántani, de szerintem nagyon viccesen néz ki.:D
13/13 anonim válasza:
Nagyon nem jó.
már várom mikor jön be a divatba a férfiaknak való igen férfias szoknya viselete, mondjuk igényes, szép férfias klumpával..
Egyszóval: Homár megjelenést kölcsönöz..
De merész, azt meg kell hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!