A zarába meg a new yorkerbe vagy a retroba vannak xl es méretü csönacik? Kb milyen árba?
New Yorker szokott nagyobb ruhadarabokat is gyártani, ott tuti van. Egy olcsóbb gatya 6000 Ft, egy drágább 11-12 ezer Ft fele mozog.
Zarában viszont már drágábbak a csőnadrágok. Nemrég voltam és 10 000 Ft-ra vannak leakciózva, de nem mindegyik. De ott kis méretű nadrágokat láttam (vagy nem tudom, hogy csak későn érkeztem-e..), a legnagyobb az L-es volt és az jött rám pedig 170 cm vagyok és 60 kg..
Retroban nem szoktam vásárolni, így nem tudom. Tally Weijlben vannak még jó nacik, de ott szintúgy kis méretben. Pedig ott jó árban kilehet fogni igen jó darabokat. :)
A kérdés az volt, hogy "A zarába meg a new yorkerbe vagy a retroba vannak xl es méretü csönacik? Kb milyen árba?"
Nem pedig:
"XL-es méretet hordok, hogyan állna nekem a csőnadrág?"
Nem kell "csak úgy, nem bántásból" a különvélemény...
New Yorker-t tudom csak, mert ott voltam múltkor, olyan 8-9E körül láttam.
(Én is XL-est hordok, 31-es farmerméret, és nem áll rosszul a csőnadrág, a combom vastag, de térdig a trapéz gatya is feszül, szóval tök mind1, a vádlim meg szép:-D Úgyhogy megtehetem:-P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!