Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A zarába meg a new yorkerbe...

A zarába meg a new yorkerbe vagy a retroba vannak xl es méretü csönacik? Kb milyen árba?

Figyelt kérdés
2011. jan. 1. 22:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
35%
vannak, persze. de az már más kérdés, hogy egy vastagabb combú lányon már nem ideális. ugyanolyan árban vannak, mint a többi gatyónak, de pl retroban húzósabb
2011. jan. 1. 22:56
 2/13 anonim ***** válasza:
35%
Vannak persze...olyan 5-10.000Ft. között, de jól meggondoltad te ezt? Nem bántásnak...!
2011. jan. 1. 23:25
 3/13 anonim ***** válasza:
35%
Én sem bántani akarlak, de ez a fajta divatmajmolás nem fog az elönyödre válni, hanem nevetségessé teszed magad.
2011. jan. 2. 00:48
 4/13 anonim ***** válasza:
27%
a repa se szep, ha tul vastag es gocsortos..te se leszel szep egy csonadragban.. Nemi onkritikad lehetne..
2011. jan. 2. 11:18
 5/13 anonim ***** válasza:

Zaraban 44- esig vannak nadrágok, ami XL- es méretnek bőven megfelel.

Szerintem ha arányos az alakod és a lábad hosszú és formás akkor jól állhat.

Én 173 cm magas vagyok és 40- es méretem van, szerintem jól állnak a szűk gatyák.

2011. jan. 2. 12:17
 6/13 A kérdező kommentje:
67kg vagyok csak a derekam miatt kell az xl
2011. jan. 2. 18:04
 7/13 anonim ***** válasza:
15%
hat, ha a derekad nagy, akkor a valagad is.. Ergo olyan leszel, mint egy balna harisnyaban.. Nevetseges
2011. jan. 2. 19:00
 8/13 anonim ***** válasza:
64%
És akkor ő csak trapézgatyát hordhat, vagy mi? Nehogymár látatlanba ki akarjátok jelenteni, hogy biztos nem áll jól neki... nem csak a vékony lányokon néz ki jól a csőnadrág...
2011. jan. 2. 19:06
 9/13 A kérdező kommentje:
csögatyát hordok mindenki szerint jo áll a kérdést azér tettem fel mert ezeken a helyeken még nem vettem. nincs nagy seggem
2011. jan. 2. 19:52
 10/13 anonim ***** válasza:
45%
Nézd, a csőgyatya ezerszer jobban áll egy vastagabb combú lányon mint egy pálcikán! Egyik barátnőm pálcika, iszonyatosan áll rajta, kb. mint egy kriptaszökevény. Van egy másik barátnőm, ő alul vaskos, de a dereka vékony és nagyon-nagyon jól áll neki!
2011. jan. 4. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!