Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy tudnék megváltozni?

Doddie kérdése:

Hogy tudnék megváltozni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a kérésem kicsitsem ebbe a témába tartozik, de most ne erröl beszeljunk.

Na szoval, szeretnék magamon változtatni, belsőleg, nagyon érdekelnek mások véleményei, pl.nemrég kaptam egy csizmát,imádtam, bementem a suliba, leikizték, nem hordat tovább, pedig iszonyat drága is volt, csak azért mert lecikizték. Meg nagyon kiszámmíthato, vagy nemistudom, könnyen lehet játszani velem... Nemtudom, de nagyon fura vagyok, nagyon meglehet engem bántani, féltékeny, kiszámitható, érdekelnek NAGYON mások véleményei, és simán megbocsátok, megadom magamat, meg még egyéb ilyesmi, lelkileg, szellemileg való dolgaim vannak. Légyszíves segítsetek hogy hogy tudnák belekezdeni a "változásba" hogy ne legyek ilyen, mert kellenének a tanácsok, ahogy belekezdek a dologba. Előre is köszönöm a segítseget!

2010. dec. 31. 12:53
1 2
 11/13 Janka&Janka ***** válasza:
Ha akarsz nekem nyugodtan írhatsz
2011. jan. 2. 19:08
 12/13 anonim ***** válasza:
Az egódat fejleszd olyan szintre, hogy leszarhasd mindenki véleményét. Én csípőből visszavágnám a drága csizmámra, hogy a szaros kis dejhmannosával ne jöjjön cikizkedni, mert hanyattesel a röhögéstől.
2011. jan. 3. 10:32
 13/13 A kérdező kommentje:
xDD de nekem at egom kb. egyenlo a nullaval... elozo: rendben, majd irok! koszi :)
2011. jan. 3. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!